Suomen suosituin naistenlehti!

Uppoudu Annan eloisaan seuraan ja inspiroidu. Tiedät enemmän ajan ilmiöistä, muodista, kauneudesta ja hyvän olon asioista.

Anna painettuna ja digilehtenä
Nauti lehden sisällöistä paperisena tai digitaalisena – missä ikinä liikutkin. Digitaalisen lehtiarkiston kautta voit myös helposti palata aiempiin numeroihin.
5 kk -50%, 48,80 € + 1 kk lahjaksi
Norm. 97,60 €
Annan digilehti
Nauti lehden sisällöistä digitaalisena – missä ikinä liikutkin. Lehtiarkiston kautta voit myös helposti palata aiempiin numeroihin.
3 kk VAIN 25 €
Norm. 41,70 €
Anna painettuna
Hetki omaa aikaa joka torstai! Elämäniloinen ja värikäs Anna ottaa kantaa, puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja tarjoaa puheenaiheet kahvipöytään. Nautinnollisia lukuhetkiä!
3 kk VAIN 35 €
Norm. 53,50 €

Anna

Viikon virkistävin energialataus

Anna on elämäniloinen, värikäs ja monipuolinen viikkokatsaus naisen elämän koko kirjoon: julkkishaastatteluista ja selviytymistarinoista lifestyle-vinkkeihin, haaveisiin ja unelmiin. Anna ottaa kantaa, puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja tarjoaa puheenaiheet kahvipöytään. Keskiössä on lukija, jonka arkea ja juhlaa lähellä haluamme olla, ja jonka kanssa käymme tiivistä vuoropuhelua myös nettisivujemme kautta. Tiedämme – ja kerromme – mistä naiset tänäänkin todella puhuvat.

Anna ilmestyy 48 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 205,50 euroa.

Anna ilmestyy myös digilehtenä osoitteessa anna.fi. Sivusto on houkutteleva kokonaisuus päivän puhutuimpia muoti-, kauneus-, ihmissuhde- ja hyvinvointiaiheita. Sivustolla käydään vilkasta keskustelua 24 tuntia vuorokaudessa!

– Emma Koivula, vastaava päätoimittaja
emma.koivula@otavamedia.fi
www.anna.fi

Seuraa meitä

Suosittelemme sinulle

Seura

Alkaen Nyt 3 kk vain 35 €Tutustu

Anna

Alkaen 5 kk -50%, 48,80 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tekniikan Maailma

Alkaen VAIN 9 € / kk 3 kk ajanTutustu

Kotilääkäri

Alkaen Nyt 6kk vain 22,90 €Tutustu

Suomen Kuvalehti

Alkaen VAIN 10 € / kk, 3 kk ajanTutustu

Erä

Alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut