Kivaa luettavaa lapselle koko vuodeksi

Koululainen aktivoi ajattelua, kehittää lapsen kieli- ja lukutaitoa ja antaa positiivisia virikkeitä. Koululainen on riemua, onnistumisen iloa ja ystävyyttä.

Koululainen 6 kk tarjous
Koululainen tietää mitä alakoululaisten maailmassa tapahtuu ja mistä välitunneilla puhutaan. Koululainen on komea kokonaisuus joka hauskuuttaa ja herättää tunteita ja ajatuksia sekä antaa tekemistä iltapäiviin koulun jälkeen.

16 runsasta numeroa vuodessa. Joka neljäs numero on Lemmikki-Koululainen, jossa on kiinnostavaa tietoa sekä tutuista lemmikeistä että villieläimistä ja luonnosta. Lemmikkiteemaiset numerot ilmestyvät helmi-, touko-, elo- ja marraskuussa.
6 kk VAIN 39 €
(Norm. 61,20 € )

Koululainen

Koululainen oppii enemmän!

Koululainen ilmestyy kaikkiaan 16 kertaa! Joka neljäs numero on Lemmikki-Koululainen, jossa on kiinnostavaa tietoa sekä tutuista lemmikeistä että villieläimistä ja luonnosta.

Koululainen tarjoaa entistä monipuolisempaa sisältöä tiedonnälkäiselle alakoululaiselle. Lehden huolellisesti suunniteltu rakenne auttaa oppimaan uutta ja tehtävillä rytmitetty sisältö tukee koulun opetussuunnitelmaa. Asiantuntijoiden toimittama lehti kantaa vastuunsa lapsen turvallisten mediataitojen kehittymisestä ja jokainen numero sisältää myös ajankohtaisia mediaan liittyviä vinkkejä.

Koululainen tarjoaa lukijalleen runsaasti mielenkiintoista viihdettä, jännittävää tiedettä, hyviä roolimalleja ja idoleita sekä monipuolisia tehtäviä tietovisoista erilaisiin harrastuksiin kannustaviin testeihin.

Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 114,30 euroa.

– Emma Koivula, vastaava päätoimittaja
emma.koivula@otavamedia.fi
www.koululainen.fi

 

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Kotiliesi

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut