Viihdettä ja hyötytietoa

Seura kertoo tarinoita Suomesta. Tapaat arjen sankarit, tähdet ja kuninkaalliset. Lue niin kuin haluat – kotiin kannettuna lehtenä joka torstai, tai nauti digipalvelun uusista jutuista joka päivä.

Seura-lehti ja digipalvelu
Digipalvelun ja painetun lehden yhdistelmätilaus. Digipalvelussa joka päivä uusia juttuja: ihmisiä, ilmiöitä, ajankohtaista asiaa sekä jatkojuttuja lehden sisältöihin. Lehden saat kotiin kannettuna joka torstai, mukana viikon TV-ohjelmat kätevänä liitteenä.
Nyt 3 kk vain 39 €
(Norm. 66,50 € )
Seuran digipalvelu
Digipalvelu on käytössäsi missä ja milloin vain. Lue älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Saat uudet artikkelit joka päivä sekä rajattoman pääsyn vanhaan aineistoon. Viikon lehden digiversio julkaistaan palvelussa heti ilmestymispäivän aamuna.
Nyt 3 kk vain 35 €
(Norm. 56,70 € )
Seuran kestotilaajan digipalvelu
Seuran kestotilaajan digipalvelu pitää sinut ajan tasalla joka päivä. Palvelu täydentää lehden tilausta, sillä julkaisemme joka päivä uusia juttuja ajankohtaisista aiheista sekä jatkojuttuja lehden sisältöihin. Voit myös lukea viikon lehden palvelussa missä ja milloin vain, jo torstaiaamuna.
2,50 € / kk

Seura

Täynnä tarinoita

Seura tarjoaa joka viikko mielenkiintoisen ja monipuolisen lukupaketin. Se tarttuu terävästi yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja ratkoo mieltä askarruttavia mysteerejä. Seuran ydin on kiinnostava tarina. Julkisuuden henkilöt ja tavalliset ihmiset avaavat sisimpänsä ja kertovat elämänsä käännekohdista. Runsaat terveyssivut, ristikkopaketti ja TV-maailma ovat tärkeä osa Seuran sisältöä. Lisäpalveluna on tilattava, monipuolinen digipalvelu osoitteessa seura.fi, joka tarjoaa lehden jutut sekä runsaasti ajankohtaisia artikkeleita sekä jatkojuttuja lehden tarinoihin. Digipalveluun sisältyy myös digilehti sekä lehtiarkisto.

Seura ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 213,70 euroa. Digipalvelun hinta lehden kestotilaajille on 2,50 € / kk.

– Tarja Hurme, vastaava päätoimittaja
tarja.hurme@otavamedia.fi
www.seura.fi

 

Seuraa meitä

Suosittelemme sinulle

Kaikki tuotteet ja palvelut