100-vuotias Suomen Kuvalehti elää muutoksesta

Suomen Kuvalehti on ollut mukana suomalaisten elämässä 100 vuoden ajan. SK ottaa kantaa, selvittää faktat ja poimii puolestasi uutisvirrasta olennaisimman.

SK digipalvelu ja painettu lehti
DIGIPALVELUSSA uutta sisältöä joka päivä: artikkelit, analyysit ja blogit. Saat myös viikon lehden digitaalisen version heti ilmestymispäivän aamuna.

LEHTI kotiin kannettuna perjantaisin. Mukana myös kätevä TV-Maailma-liite.

VAIN 15 € / kk, 3 kk ajan
(Norm. 23,70 € / kk )
SK digipalvelu
DIGIPALVELUSSA uutta sisältöä joka päivä: artikkelit, analyysit ja blogit. Saat myös viikon lehden digitaalisen version heti ilmestymispäivän aamuna.
VAIN 10 € / kk, 3 kk ajan
(Norm. 19,90 € / kk)
Digipalvelu SK kestotilaajille
DIGIPALVELU täydentää lehden tilausta. Saat uutta sisältöä joka päivä: artikkelit, analyysit ja blogit. Mukana myös viikon lehden digitaalinen versio heti ilmestymispäivän aamuna.
2,50 € / kk

Suomen Kuvalehti

Me otamme selvää ja kerromme teille

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat luotettavasti lehdessä ja digipalvelussa. Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen globaalitalouden trendien lisäksi on tärkeää tietää myös, mitä Suomessa tapahtuu.

Suomen Kuvalehti käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja politiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia. Suomen Kuvalehti tarjoaa korkealuokkaista ja viihdyttävää luettavaa joka viikko. Suomen Kuvalehden mukana jaetaan viikoittain TV-maailma maksuttomana lukijaetuna.

Suomen Kuvalehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 232,60 euroa.

Suomen Kuvalehti on myös digipalvelu suomenkuvalehti.fi, josta löydät joka päivä ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja. Digipalvelussa julkaistaan joka viikko toisen Suomen Kuvalehden numeron verran ajankohtaisia juttuja.

– Ville Pernaa, vastaava päätoimittaja
ville.pernaa@otavamedia.fi
www.suomenkuvalehti.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Kotiliesi

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut