Suomen luetuin veneilylehti

Vene on ylivoimaisesti monipuolisin lehti sinulle, joka etsit tietoa veneilystä, suomalaisesta näkökulmasta. Koeajamme erityyppisiä ja -kokoisia veneitä, teemme puolueettomia testejä ja arvioimme vierasvenesatamia.

Vene painettuna ja diginä
Digipalvelun ja lehden yhdistelmätilaus. Lehti kotiin kannettuna kerran kuussa. Digissä alan uutiset, testit ja vertailut, kattava juttuarkisto sekä lehden digiversio ja näköislehti. Saat digipalvelun käyttöösi heti! Lehden tilaus alkaa seuraavan mahdollisen kuukauden alusta.
NYT 6 kk vain 35 €
(Norm. 6 kk 59,60 € )
Vene-lehden digipalvelu
Digipalvelussa saat käyttöösi digilehden, testit ja vertailut sekä alan kiinnostavimmat uutiset. Digipalvelu on heti käytössäsi.
NYT 6 kk vain 25 €
(Norm. 6 kk 41,40 € )
VENE-lehti kotiin kannettuna
Vene-lehti kotiin kannettuna kerran kuussa. Vene-lehti on jokaisen vesilläliikkujan tietolähde. Vene-lehti auttaa veneilijöitä saamaan enemmän iloa ja hyötyä omasta veneestään ja veneilyelämästä kertomalla ja testaamalla veneitä, varusteita ja moottoreita, esittelemällä ja arvioimalla satamia. Vene-lehden avulla veneilijä tietää, mitä suomalaisessa – ja ulkomaisessa – veneilyelämässä tapahtuu. Tilaus alkaa seuraavan mahdollisen kuukauden alusta.
NYT 6 kk vain 35 €
(Norm. 6 kk 59,60 € )

Vene

Hyötyä ja elämyksiä kaikille veneilijöille

Vene-lehti on jokaisen vesilläliikkujan tietolähde. Vene-lehti auttaa veneilijöitä saamaan enemmän iloa ja hyötyä omasta veneestään ja veneilyelämästä kertomalla ja testaamalla veneitä, varusteita ja moottoreita, esittelemällä ja arvioimalla satamia. Vene-lehden avulla veneilijä tietää, mitä suomalaisessa – ja ulkomaisessa – veneilyelämässä tapahtuu.

Vene-lehdellä on myös digipalvelu osoitteessa venelehti.fi, josta löydät mm. alan uutisia, digilehden sekä kattavan lehtiarkiston. Koko sisältö on käytössäsi älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Talvisaikaan Vene-lehti antaa veneilijälle uusia ajatuksia tulevista venematkoista ja veneeseen liittyvistä kehittämiskohteista. Se tarjoaa elämyksiä veneilyyn silloin, kun omat elämykset odottavat jäiden lähtöä. Vene-lehti kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä.

Vene-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 114,60 euroa.

– Petri Korhonen, vastaava päätoimittaja
petri.korhonen@otavamedia.fi
www.venelehti.fi

 

Suosittelemme sinulle

Kaikki tuotteet ja palvelut