Joulun parhaat lahjavinkit

Joulua vietetään tänä vuonna monissa perheissä hieman totutusta poikkeavissa olosuhteissa. Läheiset ja ystävät voivat olla kaukana, ja joulupukkikin lahjasäkkeineen jää ehkä saapumatta. Voit silti muista rakkaitasi lämpimällä ja laadukkaalla lehtilahjalla. Otavamedialta saatkin nyt suosikkilehdet edulliseen jouluhintaan!

Otavamedialta löydät mieleisen lehtilahjan, olipa lahjan saaja kiinnostunut sitten kokkailusta, kotoilusta, veneilystä tai ajankohtaisista ilmiöistä. Lehtivalikoimamme kattaa harrastukset ja kiinnostuksen kohteet käsitöistä kalastukseen ja hyvinvoinnista hifiin. 

Lähestyvän joulun kunniaksi kaikki Otavamedian lehdet ovat nyt tilattavissa edulliseen joululahjahintaan vain 37 e

Tilaa Kotiliesi hänelle, joka nauttii kodin maailmasta ja inspiroivista vertaistarinoista. Kotiliesi tarjoaa aina myös kauden parhaat reseptit ja vinkit juhlapöytään sekä ideoita arkeen.  

Kun haluat antaa laatuaikaa itsellesi tai läheisellesi, Anna on oikea valinta. Annan lukija viihtyy julkkishaastattelujen sekä lifestylevinkkien ja puheenaiheiden parissa. Anna kokoaa ne kerran viikossa odotetuksi lukupaketiksi. 

Hänelle, joka arvostaa tutkittua hyötytietoa, Tekniikan Maailma on nappivalinta. Legendaarinen TM testaa autot, tietokoneet, polkupyörät, renkaat, matkapuhelimet, hifi-laitteet ja paljon muuta. Tämän lisäksi TM tarjoaa satoja tiede- ja teknologia-artikkeleita vuodessa sekä koko lehtiarkiston digitaalisena. 

Seura – siinä se onSeura on tavallisen suomalaisen asialla viihdyttäen ja eri sukupolvet yhdistäen. Hyvässä Seurassa viihtyvät kaikki. Seura on monipuolinen lukupaketti, jossa julkkishaastattelujen lisäksi terveyttä, matkailua, luontoa, ruokaa, ristikko ja tehtäväpaketti sekä irrotettava TV-maailma. 

Suomen ja maailman asioita seuraavalle yli 100-vuotias Suomen Kuvalehti on varmasti toivelahja. Aina ajankohtainen Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat. Lehti nostaa yhteiskunnalliseen keskusteluun tärkeitä ja vaikeitakin aiheita. Suomen Kuvalehti Digissä julkaistaan joka viikko toisen Suomen Kuvalehden numeron verran ajankohtaisia juttuja.  

Muista tutustua myös kaikkiin muihin laadukkaisiin lehtiimme. Lehtivalikoimastamme löytyy sopiva lehtilahja jokaiselle 

Tilaa Otavamedian laajasta valikoimasta mikä tahansa lehti vain 37 eurolla!

Kun tilaat nyt, saat kaupan päälle kaksi tilaajalahjaa. Tilaajalahjat toimitetaan tilauksen maksajalle. Tilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta 24.12.2020 jälkeen. Tarjous on voimassa 31.12.2020 asti.

Tutustu ja tilaa tästä »