Merja Haverinen aloittaa Otavamedia OMAn liiketoimintajohtajana

VTM Merja Haverinen, 54, on nimitetty Otavamedia OMAn liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi ja Otavamedia Oy:n johtoryhmän jäseneksi 13.2.2017 alkaen.

Merja Haverinen on valittu johtamaan Otavamedia OMAn liiketoimintaa 13.2.2017 alkaen. Haverinen on toiminut viimeiset kuusi vuotta Keskon konsernin viestintäjohtajana. Aiemmin hän vastasi aluejohtajana Keskon Järvi-Suomen alueesta. Haverisella on yli kymmenen vuoden työkokemus kehitys- ja johtotehtävistä teleoperaattori TeliaSonerassa. Sitä ennen hän työskenteli kymmenen vuotta Helsinki Media Oy:n erikois- ja asiakaslehdissä.

Haverisen nimitys on osa Otavamedian yritysasiakkuuksien laajempaa organisaatiouudistusta, jossa ostetun ja oman median ratkaisut on keskitetty yhden kokonaisuuden alle. Otavamedia OMA fuusioitiin osaksi Otavamediaa vuodenvaihteessa.

Uuden Yritysasiakkuudet-yksikön tavoitteena on palvella asiakkaiden liiketoiminnallisia tarpeita yhä kokonaisvaltaisemmin.

”Meillä on vahva usko siihen, että ostetun ja oman median ratkaisut yhdessä luovat asiakkaillemme ylivertaisen kokonaisuuden. Markkinat ovat jo näyttäneet, että sisällöillä on voimaa. Yhä useampi yritys rakentaa ostetun median rinnalle vahvaa omaa mediaa. Irrallisten yksiköiden sijaan haluamme miettiä asiakkaillemme ratkaisuja yhtenäisenä rintamana”, yritysasiakkuuksien kaupallisista ratkaisuista vastaava Tomi Takanen kertoo.

Liiketoimintajohtajana Haverisen vastuulla on erityisesti Otavamedia OMAn monikanavaisten sisältöpalveluiden kehittäminen.

”Monen yrityksen oma media on muuttumassa yhä enemmän vahvasti strategiasta johdetuksi mediaksi. Olen iloinen, että pääsen Otavamedia OMAssa mukaan toteuttamaan yritysasiakkaillemme uuden ajan omia medioita yhdessä hyvien ammattilaisten kanssa”, Merja Haverinen kertoo.

Otavamedia OMA (oma.otavamedia.fi) suunnittelee ja tuottaa vaikuttavaa sisältöä yli sadan asiakkaan omiin medioihin. Otavamedia OMAn palveluita ovat sisältöstrategiat ja konseptointi, sisältöjen monikanavainen suunnittelu ja tuotanto sekä sisältöjen jakelu ja markkinointi. Yksikössä työskentelee tällä hetkellä 70 viestinnän, sisältömarkkinoinnin ja liikkuvan kuvan ammattilaista.

Otavamedia Oy:n (www.otavamedia.fi) toimialana on aikakaus- ja asiakasmedioiden kustannus- ja julkaisutoiminta sekä kirjakerholiiketoiminta. Otavamedia on kaikilla näillä toimialoilla suurin Suomessa ja se on osa Otava-konsernia.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Timo Kopra, Otavamedia Oy, puh. 0400 614 118
johtaja Merja Haverinen, Otavamedia OMA, puh. 050 3860 672