Muropaketti.com ja Dome.fi yhdistyvät

 

Muropaketti.com- ja Dome.fi-sivustojen julkaisija Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy uudistaa sivustojaan sisällöllisesti ja lähtee vahvistamaan Muropaketin asemaa tietotekniikka- ja pelimediana.

Muropaketti.com tunnetaan tietotekniikka-alan ja mobiilituotteiden uutissivustona, jonka tuotetestit lukeutuvat alallaan Suomen vaikutusvaltaisimpiin. Sivuston ytimessä on aktiivinen MuroBBS-foorumi. Dome.fi on tullut tunnetuksi ajankohtaisten peli-, elokuva- ja viihdeaiheiden uutisoijana.

Jatkossa Muropaketti.com laajenee kattamaan myös muun muassa tietotekniikan uusia sovelluksia sekä mobiili- ja konsolipelaamista ja niihin liittyviä tuotteita. Dome.fi:n sisällöt menevät käytännössä Muropaketti.comiin.

”Muropaketti.com on kasvanut intohimoisten harrastajien yhteisöstä Suomen tärkeimmäksi tietotekniikkamediaksi. Nyt on tullut aika kehittää tekemistä uudella tavalla, koska tavoitteenamme on nostaa se sisältömediana entistä merkittävämmäksi”, Otavan Uusien Liiketoimintojen johtaja Jaakko Haapakangas kertoo.

Muropaketti.com ja siihen kuuluva MuroBBS-keskustelufoorumi keräävät nykyään 300 000 viikkokävijää. Dome.fi:llä on yli 100 000 viikkokävijää.

Lisätietoja antavat:
Jaakko Haapakangas, johtaja, Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy, jaakko.haapakangas@otava.fi
Lauri Sihvonen, liiketoimintapäällikkö, Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy, lauri.sihvonen@otava.fi


Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy on Otava-konsernin 1.6.2016 perustama osakeyhtiö, johon kuuluvat sähköisten markkinapaikkojen markkinajohtaja NettiX Oy ja uutispalveluyhtiö Ampparit Oy. Ampparit Oy:n tuotteita ovat Ampparit.com, Witpik.com, Muropaketti.com, Dome.fi ja Plaza.fi.