Muropaketti.com vahvistui Domen sisällöillä

Tiedote 30.11.2016

Muropaketti.com vahvistui Domen sisällöillä

Tietotekniikkasivusto Muropaketti.com on saanut tänään uudeksi osa-alueekseen peleihin ja elokuviin keskittyvän Dome.fi-palvelun sisällön.

Dome jatkaa elämäänsä Muropaketin osana ja auttaa sivuston käyttäjiä löytämään entistä enemmän itseään kiinnostavaa luettavaa. Samaan tapaan on jo pitkään toiminut mobiilitekniikkaa käsittelevä TaskuMuro, josta on tullut vuosien saatossa Muropaketin merkittävä sisältöalue.

Nyt tehty muutos näkyy Muropaketin ja TaskuMuron puolella alkuvaiheessa peliaiheisina sisältönostoina. Vastaavasti uudessa Domessa tarjotaan kävijöille entistä enemmän pelaajia kiinnostavaa sisältöä Muropaketin puolelta. Kaikki artikkelikommentointi on nyt yhdistetty MuroBBS:ään, joka on Suomen suurin tietotekniikkafoorumi.

”Uusi Muropaketti.com palvelee tietotekniikasta ja peleistä kiinnostuneita käyttäjiä entistä paremmin. Tavoitteenamme on olla tämän aihealueen ykkösmedia Suomessa”, Muropaketin päätoimittaja Lauri Sihvonen sanoo.

Tietokoneet ja niiden kokoaminen, komponentit ja muut oheislaitteet ovat merkittävä osa peliharrastusta. Uutta Muropaketti.comia tehdään tällä ajatuksella.

”Domen peli- ja laitearvostelut saavat Muropaketin myötä ripauksen testilabran tarkkuutta mutta säilyttävät samalla persoonallisen otteensa”, Sihvonen kertoo.

Uusi Muropaketti.com tavoittaa jo julkaisuhetkellään yli 300 000 viikkokävijää. Muropaketin lokakuisessa käyttäjätutkimuksessa 92 prosenttia vastaajista kertoi pelaavansa aktiivisesti tietokone- tai konsolipelejä. Tutkimukseen vastasi yli 2 300 sivuston käyttäjää.

Lisätiedot:
Lauri Sihvonen, päätoimittaja, Muropaketti.com, Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy, lauri.sihvonen@otava.fi.

Otavan Uudet Liiketoiminnat Oy on Otava-konsernin 1.6.2016 perustama osakeyhtiö, johon kuuluvat sähköisten markkinapaikkojen markkinajohtaja NettiX Oy ja uutispalveluyhtiö Ampparit Oy. Ampparit Oy:n tuotteita ovat Ampparit.com, Witpik.com, Muropaketti.com ja Plaza.fi.