Nettivuokraus.com on avattu!

Nettivuokraus.com kokoaa sadat vuokratoimialan yritykset uuteen palveluun

Suomen suurin ja monipuolisin vuokraustoimialan markkinapaikka Nettivuokraus.com on avattu 30.11. Uuden verkkopalvelun taustalla on Nettiauto.com -palvelusta tuttu NettiX Oy. Kun halutaan vuokrata kone rakennukselle tai pomppulinna lastenjuhliin, ne löytyvät nyt yhdestä osoitteesta. Nettivuokraus.com-palvelussa on jo lähes 300 vuokratoimialan yritystä pilottiasiakkaana, ja vuokrattavien tuotteiden tarjonta kasvaa koko ajan.

– Tavaroiden vuokraaminen kasvattaa jatkuvasti suosiotaan. Ihmiset ovat yhä tietoisempia kulutustottumuksistaan ja harkitsevat hankintojaan tarkkaan. Vuokraaminen on paikallaan esimerkiksi silloin, kun halutaan remonttityömaalle kunnon vehkeet tai halutaan kokeilla kylpypaljun omistamista, sanoo NettiX:n liiketoimintajohtaja Veli-Matti Vänninmaja.

NettiX Oy tuntee suomalaisten vuokraamisen motiivit. Tutkimuksessa tärkeiksi motiiveiksi nousivat rajalliset säilytysmahdollisuudet ja se, että harvoin tai kertaluontoisesti käytettävää tuotetta ei haluta ostaa omaksi. Vuokraamalla voi myös käyttää tuotteita, joita ei olisi mahdollista omistaa sekä testata käytännössä tuotteita joiden hankintaa harkitaan. Osa kuluttajista mainitsee motiivikseen myös pyrkimyksen elää ekologisesti.

– Vuokraaminen liittyykin selvästi isompaan kokonaisuuteen ja ajassa olevaan ilmiöön, jakamistalouteen. Monelle kuluttajalle vuokraaminen tai yhteiskäyttö ovat luonteva vaihtoehto omistamiselle. Me uskomme että tavaroiden vuokraamisen kysynnän kasvu jatkuu. Nettivuokraus.com -palvelua kehitetään yhteistyössä vuokratoimialan yritysten kanssa, seuraavassa kehitysvaiheessa tuomme palveluun mahdollisuuden myöskuluttajalta kuluttajalle -vuokraamiseen. Sivusto palvelee käyttäjiä myös jakamalla eri vuokraamisen alueisiin liittyviä ideoita ja vinkkejä tapetointiohjeista talvisiin kylpypaljukokemuksiin, sanoo NettiX:n kehityspäällikkö Maria Christensen.

Lisätiedot:
Maria Christensen, kehityspäällikkö, 050 339 6966
Veli-Matti Vänninmaja, liiketoimintajohtaja, puh. 040 527 1075 / 010 231 1711

nettivuokraus