Otavamedialle menestystä Editgaalassa: SK:ssa vuoden aikakauslehtitoimittaja, Otavamedia OMA sai kaksi kunniamainintaa

Aikakausmedian Edit-kilpailun voittajat vuodelle 2016 julkistettiin Editgaalassa torstaina 23.3. Club Capitalissa Helsingissä.

Suomen Kuvalehden Vappu Kaarenoja valittiin Vuoden aikakauslehtitoimittajaksi. Vappu on työskennellyt SK:ssä vuodesta 2015 ja sitä ennen mm. Helsingin Sanomissa ja Ylioppilaslehdessä. Hänen erikoisalaansa ovat talouden ja politiikan ihmiset ja ilmiöt sekä suomalaiset tuotteet.

Lisäksi Otavamedia OMAn kaikki shortlistalla olleet työt palkittiin.

Parhaan ammatti- ja järjestölehden sarjassa kilpaillut Pauligin Barista sekä parhaasta ulkoasusta kilpaillut Kelan Sosiaalivakuutus palkittiin molemmat kunniamaininnoilla.

Lisäksi ”Juttu asiakaslehdessä” -sarjan voitti SOK:n ja OMAn yhteistyönä syntynyt ”Elämyksen metsästäjät” -juttu Yhteishyvässä. Perusteluiden mukaan Elämyksen metsästäjät on ”hieno läpileikkaus ruokakulttuuriin erilaisten haastateltavien ja heidän elämystensä kautta. Monet näkökulmat aiheeseen sekä tekstin ja kuvien sopusointu avaavat lukijalle hyvin aiheen monitasoisuuden. Juttu herättää uudenlaista ruokakeskustelua. Korkeatasoiset kuvat tuovat myös itsenään vahvasti sisältöä aiheeseen.”

Otavamedia OMA on erikoistunut yritysten ja järjestöjen oman median suunnitteluun ja toteuttamiseen.
Kaikkiin vuoden 2016 voittajiin ja perusteluihin voi tutustua Editkilpailun sivuilla.