Vain meillä – tutustu uuteen Kotilieden digipalveluun

Kotiliesi digi -palvelu kokoaa yhteen laadukkaan sisällön neljästä rakastetusta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Kotilieden uuden digipalvelun sydämenä sykkii rakkaus kotiin. Ammattilaisten kanssa sisustetaan, tehdään käsitöitä ja hoidetaan puutarhaa. Digipalvelussa tavataan mielenkiintoisia ihmisiä ja tutustutaan heidän koskettaviin tarinoihinsa.

Miksi Kotiliesi lanseeraa uuden digipalvelun juuri nyt?

”Teemme jatkuvasti kunnianhimoista ja hyvin visuaalista journalismia, joten haluamme antaa lukijoillemme uusia tapoja kokea aikakauslehtijuttuja. Nyt lanseerattavassa digipalvelussa voimme nostaa esiin uusia kerronnan muotoja kuten videoita ja erikoistaittoja”, kertoo Kodin lehtien vastaava päätoimittaja Saija Hakoniemi.

”Olen erityisen ylpeä, että Kotiliesi Suomen vanhimpana naistenlehtenä tuo ensimmäisenä tällaisen palvelun naiskohderyhmälle. Mehän tavoitamme printissä ja verkossa vähintään kolme suomalaista naissukupolvea”, jatkaa Hakoniemi.

Joka päivä uutta sisältöä

Kotiliesi digi -palvelussa julkaistaan joka päivä vähintään yksi uusi juttu, juttusarja tai palvelu. Tilaajat saavat ideoita ja rahanarvoisia ratkaisuja asumiseen ja sisustamiseen. Palvelussa voi myös uppoutua idylliseen maalaiselämään, mökkeilyyn ja puutarhanhoitoon.

Sisustussuunnittelijan avulla keittiöstä tulee entistä ehompi ja kodin tyyli päivittyy helpoilla muutoksilla. Ompelukoulussa valmistetaan vaatteita videoiden avulla. Mukana on myös kaavat, jotka voi tulostaa. Ammattilaisten opeilla onnistuu aloittelijakin.

Uudessa Kotiliesi digi -palvelussa tavataan mielenkiintoisia ihmisiä, perehdytään ajankohtaisiin ilmiöihin ja nautitaan koskettavista tarinoista myös videoilla. Vertaistuki ja rohkaisu ovat tärkeitä. Tiistai on nostalgiapäivä, ja silloin tehdään aikamatkoja historiaan.

”Haluamme antaa ihmisille elämyksiä ja oivalluksia – ja ennen kaikkea laatua. Laatu näkyy etenkin tarinankerronnassa. Videomateriaali tuotetaan ja suunnitellaan osaksi kokonaisuutta jo alusta alkaen. Haluamme, että videot herättävät tunteita ja yllättävät. Kysymme haastateltavilta asioita, joita moni on aina halunnut tietää, mutta ei ole uskaltanut kysyä. Esimerkiksi muistisairaalta, mikä häntä pelottaa sairaudessa”, kertoo Kotiliesi digi -palvelun tuottaja Päivi Huotari.

Laatu näkyy myös siinä, että neuvoja antavat ammattilaiset.

”He suunnittelevat ja tekevät jotain kävijän puolesta. Ideat ja ratkaisut tarjotaan mahdollisimman helpolla tavalla, parhaimmillaan kyse on interaktiivisesta palvelusta”, Huotari kertoo.

Kotiliesi digi pähkinänkuoressa

• Yhdellä tilauksella saat käyttöön Kotilieden digipalvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö.

• Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti, joka ilmestyy joka toinen viikko.

• Kotiliesi digi nyt tutustumishintaan vain 1 € / kk (normaalisti 9,90 € / kk).

• Kotiliesi-lehden tilaajille digipalvelu sisältyy tilauksen hintaan.

Tutustu nyt, ihastu pysyvästi: Kotiliesi.fi/tilaajille.

Lisätiedot:

Saija Hakoniemi
Kodin lehdet, vastaava päätoimittaja
p. 050 310 3013
email: saija.hakoniemi@otava.fi