Etuasiakkaan edut

etuasiakasohjelma

Etuasiakkaana saat enemmän etuja

Jatkuvana kestotilaajana olet Otavamedian Etuasiakas ja saat joka vuosi ainutlaatuisia etuja. Etuasiakkuutesi alkaa heti kun olet tehnyt vähintään 12 kk:n kestotilauksen mistä tahansa Otavamedian lehdestä tai kun olet tilannut lehdestä lyhyemmän tutustumisjakson ja pysyt kestotilaajana.

2 lehtilahjaa joka vuosi

Saat vuoden aikana kaksi lehtilahjaa. Lahjojesi arvo on yhteensä jopa 55,20 € vuodessa! Voit valita itsellesi kaksi yhden kuukauden tutustumisjaksoa (1-4 numeroa) Otavamedian laajasta lehtivalikoimasta.

Saat tiedon ensimmäisestä lehtilahjastasi laskusi mukana ja toisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tarkista omista asiakastiedoistasi: otavamedia.fi/kirjaudu tai asiakaspalvelustamme, että Otavamedialla on oikea sähköpostiosoitteesi. Saat kestotilauksesi voimassaoloaikana tarkemmat ohjeet siitä, miten ja milloin voit käyttää Lehtilahjaetusi.

Selkeää säästöä tilaushinnasta

Kestotilaus on aina määräaikaista tilausta edullisempi. Vaivaton ja edullinen kestotilaus on voimassa niin kauan kuin sinä haluat. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksestasi kun pysyt kestotilaajana.

Jatkuvia voittomahdollisuuksia

Etuasiakkaana olet automaattisesti mukana Suurarvonnan kaikkien voittojen arvonnassa. Voit voittaa joka arkipäivä 100 € koko kalenterivuoden 2017 ajan tai pääpalkinnon 50.000 € joulukuussa. Tutustu arvonnan sääntöihin.

Etuasiakkuus koskee kuluttaja-asiakkaiden kotimaahan tehtyjä tilauksia. Etuasiakkaan lehtilahjat annetaan tilauksen maksajalle. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksesta kun pysyt kestotilaajana. Kestotilaajana saat tiedon eduistasi vuosittain. Yllämainitut edut ovat voimassa vuonna 2017 kestotilauksesi voimassaoloaikana. Pidätämme oikeudet etuja koskeviin muutoksiin.

etuasiakkaana-ansaitset-enemman