Muhkea lukupaketti ajankohtaisista rikoksista

Alibin keskiössä ovat rikosten uudet ilmiöt, erikoisimmat oikeustapaukset sekä rikoksen uhrin asema.

Alibi painettuna ja digilehtenä
Lehden ja digilehden yhdistelmätilaus. Alibi esittelee kerran kuussa rikosten uusia ilmiöitä, kertoo erikoisimmista oikeustapauksista ja paljastaa poliisin arkea aitopaikalta, eli poliisiautosta. Mukana myös käytännön turvallisuusvinkkejä. Alibi ilmestyy kerran kuussa ja saat digilehden heti käyttöösi. Painetun lehden tilaus alkaa seuraavan mahdollisen kuukauden alusta.
10 kk -50 %, 37,20 € + 2 kk lahjaksi
(Norm. 74,40 €*)
Alibi digilehtenä
Nyt myös digilehtenä! Alibi esittelee kerran kuussa rikosten uusia ilmiöitä, kertoo erikoisimmista oikeustapauksista ja paljastaa poliisin arkea aitopaikalta, eli poliisiautosta. Mukana myös käytännön turvallisuusvinkkejä. Kerran kuussa. Digilehden tilaus alkaa heti.
6 kk 18 €
(Norm. 30 €)
Alibi 6 kk tarjous
Alibi esittelee kerran kuussa rikosten uusia ilmiöitä, kertoo erikoisimmista oikeustapauksista ja paljastaa poliisin arkea aitopaikalta, eli poliisiautosta. Mukana myös käytännön turvallisuusvinkkejä.
6 kk VAIN 30 €
(Norm. 47,00 €*)

Alibi

Se ainoa oikea rikoslehti

Jos haluat tietää, millaista on elinkautisvangin arki, se kannattaa lukea Alibista. Esittelemme rikosten uusia ilmiöitä, kerromme erikoisimmista oikeustapauksista ja paljastamme poliisin arkea aitiopaikalta, eli poliisiautosta.

Käräjäjuttujen lisäksi Alibi paneutuu vahvasti rikoksen uhrin asemaan. Etsimme epäkohtia ja annamme puheenvuoron niin uhrille kuin hänen omaisilleen. Lisäksi Alibi esittelee poliisin arkista työtä ja paljastaa, millaista on tehdä työtä vankilassa.

Lehti tarjoaa myös tietopaketin arjen turvallisuudesta. Kerromme kodin ja vapaa-ajan tapaturmista, onnettomuuksista, niiden ennaltaehkäisystä, turvalaitteiden maailmasta ja ennen kaikkea siitä, miten ihminen voi omalla toiminnallaan kehittää omaa ja läheisten turvallisuutta.

Alibi ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle 79,50 euroa.

– Mika Lahtonen, päätoimittaja
mika.lahtonen@otavamedia.fi
www.alibi.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Alkaen 5 kk -50%, 67 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Anna

Alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tekniikan Maailma

Alkaen VAIN 7,50 € / kk 6 kk ajanTutustu

Kotilääkäri

Alkaen 6kk VAIN 22,90 €Tutustu

Suomen Kuvalehti

Alkaen 3 kk -50%, 29,80 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Erä

Alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut