Sinun hyvinvointisi asialla

Ota Kotilääkäri oppaaksesi, voi hyvin ja nauti elämästä!

Lehti ja digilehti
Lue koko vuosi -50%! Lehden ja digilehden yhdistelmätilaus. Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. Joka kuukausi löydät asiaa kauneudesta, liikunnasta, ruoasta ja ravitsemuksesta sekä laihdutuksesta. Digilehden tilaus alkaa heti.
12 kk -50%, yht. 67,40 €
(Norm. 134,80 €*)
Digilehti
Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. Joka kuukausi löydät asiaa kauneudesta, liikunnasta, ruoasta ja ravitsemuksesta sekä laihdutuksesta. Digilehden tilaus alkaa heti.
6 kk VAIN 22,90 €
(Norm. 45,00 €)
Lehti
Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. Kotilääkäri arvostaa arkea, mutta kannustaa myös rikkomaan tuttuja rajoja. Tilaa nyt tarjoushintaan koko vuodeksi!
12 kk VAIN 67,40 €
(Norm. 134,80 €*)

Kotilääkäri

Luotettava hyvinvoinnin asiantuntija

Kotilääkäri on jokaisen itsestään ja lähimmäisistään huolehtivan naisen hyvinvointi- ja terveyslehti. Yli 120-vuotias Kotilääkäri arvostaa arkea, mutta kannustaa myös rikkomaan tuttuja rajoja. Kotilääkärin sykkivä sydän on asiantunteva terveysjuttu. Syvällisissä henkilöjutuissa haastattelijat jakavat tarinansa lukijoiden kanssa. Kotilääkäri innostaa pitämään huolta itsestään. Joka kuukausi löydät asiaa kauneudesta, liikunnasta, ruoasta ja ravitsemuksesta sekä laihdutuksesta.

Kotilääkärissä on luetettavaa hyötytietoa sekä paljon hemmotteluvinkkejä, jotka on räätälöity helpottamaan suomalaisen naisen terveellistä arkea!

Kotilääkäri ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 117,40 euroa.

– Tarja Hurme, vastaava päätoimittaja
tarja.hurme@otavamedia.fi
www.kotilaakari.fi

Suosittelemme sinulle

Tutustumistarjous

alkaen 5 kk -50%, 62,60 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen NYT 3 kk 22,50 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 22,90 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk 39,90 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut