Suomen vanhin ja suurin kirjakerho

Valikoimista löytyvät tutut menestyskirjailijat sekä tuoreimmat ja kiinnostavimmat uutuudet. Jäsenille on tarjolla kaikki Suomessa julkaistut kirjat.

Suuri Suomalainen Kirjakerho

 

1. EDULLISIN
Koska kerhomme on Suomen suurin, voimme tarjota kirjat edullisemmin kuin muut. Säästät kaikissa kirjaostoksissasi, uutuuksia jopa -50%!

2. ENITEN KIRJOJA
Kirjakerhosta saat kaikki Suomessa julkaistut kirjat – yli 118 000 kirjaa!

3. SINÄ PÄÄTÄT
Kirjakerhossa et sitoudu ostamaan tiettyä kirjaa, vaan päätät aina itse, mitä kirjoja haluat.

4. HELPOIN
Kuukaudenkirjan voit peruuttaa helposti netissä, tekstarilla tai puhelinautomaatilla. Luotettavaa palvelua saat juuri silloin, kun sinulle sopii; verkkokauppamme palvelee vuorokauden ympäri, henkilökohtaista palvelua saat asiakaspalvelustamme, Otavan Kirjakaupasta sekä Suomalaisista Kirjakaupoista kautta maan.

5. TÄYNNÄ ETUJA
Saat runsaan jäsenlehden ilmaiseksi. Pysyt ajan tasalla kaikista kirjamaailman tapahtumista. Lehdestä löydät myös kaikki ajankohtaiset jäsenetusi, tarjoukset ja mahtavat alet! Lisäksi Suuren Suomalaisen Kirjakerhon jäsenet ovat Otavamedian Etuasiakkaita. Etuasiakkaana saat mm. ilmaisen lehtitilauksen lahjaksi, osallistut kaikkiin Otavamedian Suurarvontoihin sekä paljon muuta!

6. MONIPUOLISIN
Kirjakerhon jäsenenä pääset osallistumaan ainutlaatuisiin kirjailijakohtaamisiin ja jäsentapahtumiin. Voit halutessasi liittyä mukaan Kirjakerhon jäsenpaneeliin, ja pääset vaikuttamaan Kirjakerhon valikoimaan ja etuihin.

Verkkokauppa sskk.fi on Suuren Suomalaisen Kirjakerhon jäsenille avoin palvelu. Sen kautta voit kirjautuneena tilata tuotteita jäsenlehdestä ja verkkokaupan laajasta valikoimasta sekä peruuttaa kuukaudenkirjan. Verkkokaupan kautta saatavillasi ovat kaikki Suomessa julkaistut kirjat: yli 120 000 tuotetta eri kustantajilta.

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut