Maalla-lehti välittää mielenrauhaa kiireen keskellä

Maalla on ensimmäinen suomalainen country living -lehti. Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä maaseutumaisesta asumisesta, Maalla on oikea lehti sinulle.

Maalla 6 kk tarjous 35 €
Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä ja mielekkäästä asumisesta maaseudulla, Maalla on oikea lehti sinulle. Maalla kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan elämäntapaan. Löydät lehdestä myös ajankohtaisia ideoita sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan. Maalla ilmestyy 9 kertaa vuodessa.
6 kk VAIN 35 €
(Norm. 6 kk 47,50 € )

Maalla

Maalaisromantikon elämää ja unelmia

Maalla on ensimmäinen suomalainen country living -lehti. Jos haaveilet leppoisammasta elämänrytmistä maaseutumaisesta asumisesta, Maalla on oikea lehti sinulle.

Maalla välittää mielenrauhaa arkisen kiireen keskellä. Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan ja juurevaan elämäntapaan. Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi löydät lehden sivuilta hyödyllisiä palstoja, joista on helppo poimia ajankohtaisia ideoita sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan.

Joka numerossa on inspiroiva tee itse -osio, jossa annetaan ohjeet maukkaaseen lähiruokaan, käsitöihin, nikkarointiin sekä vanhan kunnostukseen. Nostalgiaa kaipaaville tarjolla on ihania keräilykohteita, talonpoikaisantiikkia sekä mielenkiintoista perinnetietoa.

Kasvava menestyslehti Maalla ilmestyy 9 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 92,50 euroa.

– Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otavamedia.fi

Seuraa meitä

Suosittelemme sinulle

Kaikki tuotteet ja palvelut