Deko


Sisustuslehtien edelläkävijä

Sisustuslehtien edelläkävijä

Deko on ennakkoluuloton ja raikas modernin sisustamisen lehti. Sen vahvassa tunnelmassa on tilaa pienille ja suurille kodeille. Hulvattomat ideat kohtaavat käytännönläheiset ja oivaltavat ratkaisut.

Halpa ja kallis, designin huippuesine ja itse tehty luomus elävät rinnatusten niin Dekon esittelemissä kodeissa kuin inspiroivissa ja omaperäisissä sisustusjutuissa. Tunnelma ja persoonallinen tyyli ovat kaiken perusta.

Deko puhuu enemmän elämäntavasta ja ideoista kuin ostamisesta ja tavaroista. Kestävyys, kierrätettävyys ja ekologisuus ovat Dekon tärkeitä arvoja.

Deko on sisustamisen ja muotoilun maailman ytimessä. Dekon maailmaan kuuluvat opastavat ja tietoa tarjoavat sisustusjutut, esineiden tarinat sekä alan kiinnostavien tyyppien haastattelut ja oikeat osoitteet maailmalla.

Deko ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Heinäkuussa ilmestyy jättimäinen Asuntomessuopas, jossa esittelemme kaikki messukohteet. Jatkuva tilaus 167,00 euroa.

Deko ilmestyy digilehtenä täällä. Sivustolta löydät lisäksi runsaasti alan uutisia, blogeja ja muuta ajankohtaista sisältöä. Dekon löydät myös instagramista, pinterestistä ja facebookista.

Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otavamedia.fi

tuotesivu kuva
Deko ilmestyy 11 kertaa vuodessa.