Kotiliesi Käsityö


Suomen monipuolisin käsityölehti kaikenikäisille ja -kokoisille

Suomen monipuolisin käsityölehti kaikenikäisille ja -kokoisille

Kotiliesi Käsityö inspiroi ja auttaa eri tasoisia harrastajia löytämään hyviä ohjeita ja kehittämään taitojaan. Jokaisessa numerossa on kymmeniä ompelu- ja neulemalleja naiselle, miehelle, lapselle ja kotiin. Mukana on runsas, suomalainen kaava-arkki.

Näyttävä ja muodikas ompelumallistomme antaa ideoita kaikenkokoisille, sillä kaavoja löytyy kokonumeroissa 34-56. Lisäksi joka toisesta numerosta löytyy erillinen plus-naisille suunniteltu muotimallisto.

Upea neulekokoelma antaa haastetta kokeneelle neulojalle, ja helppoja, nopeasti valmistuvia ohjeita harrastusta vasta aloittavalle. Mukana on joka kerta sukkia ja ajankohtaan sopivia asusteita. Uutuutena jokaisessa numerossa on neulomisesta, virkkaamisesta ja ompelemisesta kiinnostuneille suunnitellut askartelusivut.

Kotiliesi Käsityö haluaa innostaa kaikkia suomalaisia nauttimaan käsityöharrastuksesta. Tuottajamme, käsityönopettaja Tarja Tegelbergin ompelukoulussa kuka tahansa voi oppia taitavaksi ompelijaksi. Kokeneemmille tekijöille ompelukoulussa on käteviä vinkkejä työvaiheiden helpottamiseksi.

Kotiliesi Käsityö ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Jokaisessa numerossa on mukana kaava-arkki, numerossa 6 kaksi kaava-arkkia. Jatkuva tilaus 149,00 euroa.

Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otavamedia.fi

tuotesivu kuva
Kotiliesi Käsityö ilmestyy 6 kertaa vuodessa.