Kotiliesi Käsityö


Suomen monipuolisin käsityölehti kaikenikäisille ja -kokoisille

Suomen monipuolisin käsityölehti kaikenikäisille ja -kokoisille

Kotiliesi Käsityö inspiroi ja auttaa eri tasoisia harrastajia löytämään hyviä ohjeita ja kehittämään taitojaan. Jokaisessa numerossa on kymmeniä ompelu- ja neulemalleja naiselle, miehelle, lapselle ja kotiin. Mukana on runsas, suomalainen kaava-arkki.

Näyttävä ja muodikas ompelumallistomme antaa ideoita kaikenkokoisille, sillä kaavoja löytyy kokonumeroissa 34-56. Lisäksi joka toisesta numerosta löytyy erillinen plus-naisille suunniteltu muotimallisto.

Upea neulekokoelma antaa haastetta kokeneelle neulojalle, ja helppoja, nopeasti valmistuvia ohjeita harrastusta vasta aloittavalle. Mukana on joka kerta sukkia ja ajankohtaan sopivia asusteita. Suunnittelijajoukkomme on maan kärkeä.

Uudistunut Kotiliesi Käsityö tarjoaa entistä selkeämmät kuvat, joiden avulla onnistut varmasti. Mukana on nyt myös aina ihana retromalli, joka päivittää entisaikojen suosikin tähän päivään.

Kotiliesi Käsityö haluaa innostaa kaikkia suomalaisia nauttimaan käsityöharrastuksesta. Tuottajamme Outi Hakkarainen on käsityönopettaja, jolla on tarkka käsitys harrastajien toiveista ja ongelmakohdista. Neuleohjeiden ongelmakohdissa auttaa ammattisen päivystyspuhelin.

Kotiliesi Käsityö ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Tilaajat voivat lukea Kotiliesi Käsityö -lehteä digitaalisena näköislehtenä Kotilieden verkkosivuilla.

Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otavamedia.fi

tuotesivu kuva
Katso tarjous ›