Anna energiaa! -livetreeniryhmä Facebookissa starttaa Kira Tiivolan energisessä ja iloisessa ohjauksessa

<p>Anna energiaa! -livetreeniryhä Facebookissa starttaa Kira Tiivolan energisessä ja iloisessa ohjauksessa. Tervetuloa mukaan!</p>

Anna-lehden uusi Anna energiaa! -livetreeniryhmä Facebookissa kokoaa liikunnalliset naiset yhteen. Huhtikuun lopussa startannut ryhmä kasvaa huikeaa vauhtia, ja mukana on jo tuhat jäsentä. Luvassa on siis vähintään yhtä suuri menestys kuin Annan Anna mennä! -valmennusryhmä, joka suuren suosionsa ansiosta sai jatkoaikaa.

Miten valmennus toimii?

Livevalmennus tapahtuu kaksi kertaa viikossa Anna energiaa! -livetreeniryhmässä Facebookissa.

Facebookin lisäksi livetreenit näkyvät Annan Instagramissa, ja kevään aikana treenipaketit siirtyvät Anna.fi:hin pysyväksi kokonaisuudeksi.

Livetreenien vetäjänä toimii hyvinvointivalmentaja Kira ”Kipa” Tiivola. Kiran tunnit ovat monipuolista liikuntaa: Välillä nostetaan sykettä, välillä tehdään lihaskuntoharjoituksia. Välillä haastetaan tasapainoa. Kira pyrkii räätälöimään tunteja osallistujen toiveiden mukaan.

– Luvassa on energisoiva jumppa, sellainen hyvän tuulen happihyppely. Kukaan ole yksin, vaikka olemme eristyksissä. Haetaan porukasta virtuaalisesti voimaa.

Treeni sopii kaikille

Kira Tiivolan mukaan luvassa on kaiken ikäisille ja jokaisen omaan kuntotasoon sovellettavia treenejä, joista osa tehdään sisällä ja osan voi hyvin tehdä esimerkiksi omalla takapihallaan tai puistossa. Tunneilla ei opetella monimutkaisia askelkuvioita, eikä kenenkään ole pakko rääkätä itseään äärirajoille.

– Teen turvallisia ja tehokkaita treenejä, eikä ihmetyksiä ole tulossa. Mutta jos tykkää luukuttaa, siihenkin on mahdollisuus.

Kiran valmennusten lisäksi Annan toimitus jakaa ryhmään Anna.fi:n laadukkaita ja kuratoituja treeniohjeita.

Tule mukaan, treenaa Annan kanssa ja voi hyvin!