Etuasiakkaan edut

Etusivu > Tuotteet ja edut > Etuasiakkaan edut

Etuasiakkaana ansaitset enemmän

Kestotilaajana olet Otavamedian Etuasiakas ja saat joka vuosi ainutlaatuisia etuja. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehti- ja digitilauksestasi, kun pysyt kestotilaajana.

Kolme lahjaa vuodessa!

Saat valita yhden kuukauden lehdet (1-4 numeroa) ja kaksi kuukauden digitilausjaksoa Otavamedian laajasta valikoimasta. Lahjojesi arvo on yhteensä jopa 60 € vuodessa!

Saat tiedon lehtilahjoistasi sähköpostilla. Tarkista Otavamedia.fi:n omista asiakastiedoistasi tai asiakaspalvelustamme, että Otavamedialla on oikea sähköpostiosoitteesi. Saat kestotilauksesi voimassaoloaikana tarkemmat ohjeet siitä, miten ja milloin voit lunastaa etusi.

Lahjojesi arvo yhteensä jopa 60 € vuodessa!

Selvää säästöä tilaushinnasta

Kestotilaus on määräaikaista tilausta edullisempi. Vaivaton ja edullinen kestotilaus on voimassa niin kauan kuin sinä haluat. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksestasi, kun pysyt kestotilaajana.

Ostospaikkasi verkossa – Etuasiakaskauppa.fi

Etuasiakkaana sinulla on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia verkkokaupassamme osoitteessa Etuasiakaskauppa.fi. Valikoimassa on kirjoja – sekä uutuuksia että tarjoushintaisia – laadukkaita kodin tuotteita ja lahjatavaroita, sesonkituotteita sekä laukkuja, asusteita ja koruja. Tiedon tarjouksista saat parhaiten sähköpostitse ja seuraamalla ilmoittelua lehdissämme. Sähköpostiosoitteesi voit päivittää kirjautumalla Omiin tietoihin. Tervetuloa ostoksille Etuasiakaskauppaan!