Etuasiakkaan edut

Etusivu > Tuotteet ja edut > Etuasiakkaan edut

Etuasiakkaana saat enemmän etuja

Jatkuvana kestotilaajana olet Otavamedian Etuasiakas ja saat joka vuosi ainutlaatuisia etuja. Etuasiakkuutesi alkaa heti kun olet tehnyt vähintään 12 kk:n kestotilauksen mistä tahansa Otavamedian lehdestä tai kun olet tilannut lehdestä lyhyemmän tutustumisjakson ja pysyt kestotilaajana.

Kaksi lehtilahjaa joka vuosi

Saat vuoden aikana kaksi lehtilahjaa. Lahjojesi arvo on yhteensä jopa 49 € vuodessa! Voit valita itsellesi kaksi yhden kuukauden tutustumisjaksoa (1-4 numeroa) Otavamedian laajasta lehtivalikoimasta.

Saat tiedon lehtilahjoistasi sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tarkista omista asiakastiedoistasi: otavamedia.fi/kirjaudu tai asiakaspalvelustamme, että Otavamedialla on oikea sähköpostiosoitteesi. Saat kestotilauksesi voimassaoloaikana tarkemmat ohjeet siitä, miten ja milloin voit käyttää Lehtilahjaetusi.

Selvää säästöä tilaushinnasta

Kestotilaus on aina määräaikaista tilausta edullisempi. Vaivaton ja edullinen kestotilaus on voimassa niin kauan kuin sinä haluat. Saat Etuasiakkaan edut jokaisesta Otavamedian lehtitilauksestasi kun pysyt kestotilaajana. Kestotilaus on aina määräaikaista tilausta edullisempi.

Kestotilaus on aina määräaikaista tilausta edullisempi.

Ostospaikkasi verkossa – Etuasiakaskauppa.fi

Etuasiakkaana sinulla on mahdollisuus tehdä edullisia ostoksia verkkokaupassamme osoitteessa Etuasiakaskauppa.fi. Valikoimassa on kirjoja – sekä uutuuksia että tarjoushintaisia – laadukkaita kodin tuotteita ja lahjatavaroita, sesonkituotteita sekä laukkuja, asusteita ja koruja. Tiedon tarjouksista saat parhaiten sähköpostitse ja seuraamalla ilmoittelua lehdissämme. Sähköpostiosoitteesi voit päivittää kirjautumalla Omiin tietoihin. Tervetuloa ostoksille Etuasiakaskauppaan!