Tuotteet ja edut

Etusivu > Tuotteet ja edut

Tilaa lehti ja tutustu etuihin

Tutustu tuotteisiimme ja tilaa suosikkilehtesi tai nauti digitaalisista sisällöistä. Lue myös miksi Etuasiasiakkuus kannattaa ja tee edullisia ostoksia Etuasiakaskaupassa, Kotiliesikaupassa tai Seurapuodissa. Mikäli haluat tilata Otavamedian suosittujen lehtien omia uutiskirjeitä, löydät ne kätevästi yhdeltä sivulta.

TUTUSTU JA TILAA

Meiltä löydät laajan valikoiman suosituimpia ja tunnetuimpia aikakauslehtiä sekä verkkopalveluita. Tilaa suosikkilehtesi kotiisi tai nauti digitaalisista sisällöistä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ajasta ja paikasta riippumatta.

ETUASIAKKAAN EDUT

Etuasiakkaana saat joka vuosi ainutlaatuisia etuja. Etuasiakkuutesi alkaa heti kun olet tehnyt vähintään 12 kk:n kestotilauksen tai kun olet tilannut lehdestä lyhyemmän tutustumisjakson ja pysyt kestotilaajana.

Tulostettava lahjakortti

Anna lahjaksi laadukkaita lukuhetkiä! Tilaa haluamasi lehti lahjaksi ja tulosta lahjakortti, jolla kerrot lehtilahjan saajalle lahjatilauksestasi!

Tilaa Otavamedian uutiskirjeitä

Otavamedian aikakauslehtien suositut uutiskirjeet nyt kätevästi yhdellä sivulla! Tekniikan Maailma, Kotiliesi, Seura, Suomen Kuvalehti, Anna… Tilaa nyt ja saat tuoreimmat uutiset, parhaimmat sisällöt sekä uusimmat trendit ja vinkit suoraan sähköpostiisi!

ETUASIAKASKAUPPA

Etuasiakaskauppa.fi on Otavamedian asiakkaiden ostospaikka verkossa. Valikoimassa on mm. laukkuja, asusteita ja koruja sekä tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Tee ostokset vaivattomasti verkossa ja hyödynnä kuukausittain vaihtuvat tarjoukset.

KOTILIESIKAUPPA

Kotiliesikauppa.fi on kätevä ja helppokäyttöinen verkkokauppa Kotilieden ystäville. Kotiliesikaupasta löydät tarvikkeita kotiin ja keittiöön sekä laadukkaita laukkuja, asusteita ja koruja. Tervetuloa ostoksille!

SEURAPUOTI

Seurapuoti.fi on edullinen ja monipuolinen verkkokauppa Seuran tilaajille. Valikoimasta löytyy mm. laukkuja, asusteita, koruja, tietokirjoja sekä tuotteita kotiin ja vapaa-aikaan. Seurapuodissa on tarjouksia ympäri vuoden. Tiedon tarjouksista saa parhaiten lehdestä tai sähköpostitse.