Hirvijahti-teemalehti nyt verkossa!

Hirviasiaa löytyy nyt tuhdisti myös verkkosivuiltamme, jossa on julkaistu Metsästys&Kalastus- lehden historian ensimmäinen digitaalinen teemalehti. Tilaajien luettavissa oleva Hirvijahti-teemalehti tarjoaa erittäin runsaan tietopaketin hirvenmetsästyksestä, sen muutoksista, hirvijahdin varusteista ja pyyntikulttuurista. Teemalehden jutut ovat aina ajankohtaisia, joten niihin voi palata moneen kertaan. Jos teemalehden uudet jutut taitettaisiin painetuksi lehdeksi, luettavaa kertyisi yli 40 sivun verran.

Teemalehteen pääset tästä linkistä: https://metsastysjakalastus.fi/teemalehdet/

Hirvijahti-teemalehti sisältää kotimaisen hirvijahdin historia, tietoa hirvenmetsästäjän kivääristä, kiikaritähtäimestä ja luodeista, katsaus suurimpiin hirviin, esittelyssä M&K:n kymppikerhon konkari, jahtireportaasi – kaikki tuo M&K:n uudessa digitaalisessa teemalehdessä. Hirvijahti- lehti löytyy digilehtenä M&K:n verkkosivuilta ja on tilaajien luettavissa.

Digilehti on M&K:n verkkosivuilla ilmestyvä, verkkoon räätälöity julkaisu. Sitä on helppo lukea esimerkiksi älypuhelimella. Myös M&K:n tavalliset numerot löytyvät verkosta digilehtinä numerosta 2/2021 alkaen. Luomalla Otavamedia- tilin pääset tilaajana lukemaan digilehtien lisäksi M&K:n näköislehden vuodesta 2003 alkaen. Mikäli sinulla on jo Otavamedia-tili, pääset kirjautumaan verkkosivuille https://metsastysjakalastus.fi/kirjaudu.