Otavamedian vaikuttajat mukana tukemassa pienyrittäjiä

<p>Annan, Kaksplussan ja Kotilieden kaupalliset vaikuttajat tarjoavat blogeissaan näkyvyyttä valitsemilleen pienyrittäjille.</p>

Välittämisellä on erityinen merkitys tänä poikkeuksellisena aikana ja ajatus Otavamedia välittää -kampanjasta sai heti innostuneen vastaanoton. Saimme Annan, Kaksplussan ja Kotilieden kaupallisista vaikuttajista mukaan joukon, joka tarjoaa valitsemilleen pienyrityksille näkyvyyttä omassa blogissaan pro bono huhti-toukokuun aikana. Tutustu bloggaajien valitsemiin kiinnostaviin pienyrityksiin alla!

MUTSIS ON: ”Nollakunnosta juoksijaksi”

MUTSIS ON -bloggaaja (kuvassa) luuli, ettei juokseminen sovi rapakuntoisille, kunnes löysi Juoksuklubin, joka tarjoaa nyt podcast-muodossa toimivaa juoksuvalmennusta: ”Tällaisella juoksunoviisilla ei ollut aavistustakaan siitä, miten ja mitä kannattaa tehdä, enkä olisi itsekseni edes lähtenyt yrittämään, mutta Juoksuklubin Starttikurssin avulla jopa minä innostuin aloittamaan juoksutreenit.” Lue postaus täältä.

Jyllannin suomineito: ”Vaate voi olla kannanotto. Eettinen ja kestävä valinta.”

Jyllannin suomineito -bloggaaja on ihastunut Kivakujeen kenkiin: ”Kujeen upcycled-mallisto on valmistettu kotimaisesta ylijäämäkankaasta. Vegaaninen mallisto, joissa on minun esteettistä silmääni hivelevä muoto. Ihanat nyörit ja kengissä on kivan pituiset varret.” Lue postaus täältä.

Glitz&Glam: ”Jotain tuttua ja turvallista tai radikaalimpia muutoksia”

Glitz&Glam -blogissa vinkataan Kouvolassa sijaitsevasta hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksestä, Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteestä: ”Olen uskollinen asiakas, koska olen tyytyväinen palveluun ja siellä käyminen on minulle vaivatonta. Nettiajanvaraus, tutut ihmiset, viihtyisät tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, joka loihtii minulle joko tuttua ja turvallista tai radikaalimpia muutoksia – millä fiiliksellä nyt satun kulloinkin olemaan.” Lue postaus täältä.

Hurmaavan valkeaa: ”Viimein kylpyhuoneestamme löytyy tyylikäs seinähylly”

Hurmaavan valkeaa -bloggari etsi kotiinsa pitkään kaunista ja ruuvitonta seinähyllyä ja löysi sen viimein Naka Finlandilta: ”Ruuviton seinähylly on helppo kiinnittää vahvalla teipillä ja tämä oikeasti pysyy seinässä kiinni! Meilläkin on ollut kaikenlaisia imukuppiviritelmiä, mutta aina jossain vaiheessa kuuluu kauhea rysähdys ja koko komeus purkkeineen löytyy kylppärin lattialta.” Lue postaus täältä.

Mukana maku: ”Tämä kahvila on kuin toinen olohuone”

Mukana maku -bloggaaja suosittelee Kirkkonummen juna-aseman lähellä sijaitsevaa Kahvila Rostaa: ”Paikka on kuin toinen olohuone: viihtyisä, kodikas ja palvelu on sydämellistä ja aitoa, aina on aikaa hymylle.” Lue postaus täältä.

Sormustin: ”Aina iloista, ystävällistä palvelua”

Sormustin-blogissa vinkataan ihanasta mikkeliläisestä kukkakaupasta, Neiti Neilikasta: ”Aina olen saanut iloista, ystävällistä palvelua ja olen oppinut aina jotain lisää kukkien ja kasvien maailmasta. Olen löytänyt jännittäviä kasveja kotiini – vesikasvin, lihansyöjäkasvin, helmivillakon ja vaikka mitä.” Lue postaus täältä.

Havaintoja parisuhteesta: ”Rohkean ihmisen pitkäaikainen unelma”

Havaintoja parisuhteesta -blogissa kerrotaan The Spotlightista, tamperelaisesta parturi-kampaamo-meikkistudiosta: ”Kaksi vuotta sitten teki päätöksen heittäytymisestä ilmaan rohkea ihminen. Hänen pitkäaikainen unelmansa toteutui. Hän perusti oman yrityksen. Kukaan sellaisen päätöksen tekevä ei voi tarkasti tietää, että kaikki menisi hyvin ja laskeutuminen tapahtuisi turvallisesti.” Lue postaus täältä.

Himahella: ”Kauniita astioita ja esineitä sekä laadukkaita sisustustarvikkeita”

Himahella-blogissa haastatellaan Helsingin Tuomarinkylässä sijaitsevan Country White -sisustuspuodin omistajaa: ”Asiakkaat ostavat entistä enemmän ajattomia, aikaa kestäviä tuotteita, ei niinkään vaihtuvien trendien höpsötyksiä.” Lue postaus täältä.

Himahella: ”Tunnettu wc-paperirullakakusta”

Himahella-blogissa esitellään myös Helsingin Tapanilassa sijaitseva leipomo-kahvila Rönttösrouva, jonka WC-paperirullakakusta tuli hitti: ”Korona-aikana lenkkini ovat kummasti ohjautuneet parin kilometrin päässä olevaan Rönttösrouvaan ja repustani löytyy yleensä lenkiltä palattuani perunapiirakoita, mustikkapullia tai korvapuusteja sekä juureen leivottua chiapattapatonkia – tai sämpylöitä.” Lue postaus täältä.

Yli pyykkivuorten: ”Gluteeniton ruokavalio on välttämätön poikkeusoloissakin”

Yli pyykkivuorten -blogissa vinkataan Lempäälässä sijaitsevasta gluteenittomasta leipomosta, Ilonasta: ”Olen kiitollinen, että vaikeasta ajasta huolimatta gluteenittomia tuotteita on yhä saatavilla. Osa nauttii gluteenittomien leipien leipomisesta itse, mutta moni tykkää siitä, että tuotteita on saatava valmiina.” Lue postaus täältä.

Munakoisoni ja minä: ”Sain juuri sellaisen ohjelman, joka sopii minulle”

Munakoisoni ja minä -bloggaaja löysi itselleen täydellisen, kehopositiivisen personal trainerin: ”Eihän kukaan pt tietenkään arvostele asiakkaitaan, mutta kehopositiivinen ajatusmaailma saa minut luottamaan, myös omaan kehoon. Se pystyy ja kehittyy.” Lue postaus täältä.

Frutti di Mutsi: ”Miljöö sai meidät rakastumaan paikkaan jo ennen kuin olimme maistaneet heidän ruokiaan”

Frutti di Mutsi kertoo lempiravintolastaan Lahden Bus Burgerista (josta annokset saa nyt take awayna tai kotiinkuljetuksena): ”Pihassa on ihania 50-luvun autoja, ja koko sisustus huokuu ihanaa, 50-luvun henkeä. Heidän ruokansa myös ovat parasta ikinä, ja nekin huokuvat diner-henkistä elämystä pala palalta.” Lue postaus täältä.

#otavamediavälittää #vaikuttajat