Otavamedian verkkopalvelu otavamedia.fi on uudistunut!

<h3>Uusi otavamedia.fi on nyt entistä selkeämpi, houkuttelevampi ja helppokäyttöisempi! Uudistuksen myötä verkkopalvelu sai myös raikkaan visuaalisen ilmeen.</h3>

Tervetuloa uudistettuun Otavamedia.fi:hin!

Otavamedia.fi -verkkopalvelun uudistuksen tavoitteena oli tehdä verkkopalvelusta entistä selkeämpi, houkuttelevampi  ja helppokäyttöisempi. Halusimme ennen kaikkea parantaa käyttäjäkokemusta ja tehdä asioinnista sujuvaa. Verkkopalvelun uudistuksessa hyödynnettiin mm. edellisen verkkopalvelun käytöstä kertynyttä dataa sekä käyttäjätestejä. Uudistuksen myötä verkkopalvelu sai myös raikkaan visuaalisen ilmeen, joka vastaa Otavamedian Oy:n uudistunutta ilmettä.

Uudessa Otavamedia.fi-verkkopalvelussa asiointi on nyt siis entistä mukavampaa! Kaikki Otavamedian suositut lehdet ja verkkopalvelut löytyvät jatkossa Tutustu ja tilaa -sivulta, jota kautta lehti- ja digitilausten tekeminen sujuu kätevästi. Asiakaspalvelu-sivuilla voit mm. tarkastella kirjautuneena omia tilauksiasi, tehdä osoitteenmuutoksen ja lukea lisää digipalveluiden käyttöönotosta. Tästä osiosta löytyvät myös asiakaspalvelun yhteystiedot ja usein kysytyt kysymykset.

Verkkopalvelua tullaan kehittämään jatkuvasti palautteen ja kävijädatan perusteella sekä käyttäjien ehdoilla. Toivottavasti viihdyt uusilla sivuillamme!