Suomen Kuvalehden verkkopalvelu on uudistunut

Uudistunut SK on rohkeasti aikakauslehti myös verkossa. Se tarjoaa informaatiotulvan keskelle rauhallisen keitaan, jossa on mahdollista keskittyä ja sukeltaa pintaa syvemmälle.

Tämä näkyy jo etusivulla, joka rakentuu yksinkertaisen uutisvirran sijaan harkituista ja kuratoiduista sisältökokonaisuuksista. Ne tarjoavat kiinnostavaa, merkityksellistä ja elämyksellistä luettavaa joka tilanteeseen. Samaa rauhallisuutta viestii myös sivuston täysin uudistettu visuaalinen ilme. Sen myötä digitaalinen Viikon Lehti on entistä selkeämpi ja tyylikkäämpi.

Suomen Kuvalehti on tilattava, maksullinen tuote myös verkossa. Tämä periaate on toiminut punaisena lankana uuden sivuston suunnittelussa.

”Kerran viikossa tuleva paperilehti, johon syvennytään ja jonka lukemiseen käytetään aikaa, on useimmille tilaajille edelleen ensimmäinen mielikuva SK:sta”, sanoo vastaava päätoimittaja Matti Kalliokoski.

”Tilaajat ovat kuitenkin iästä riippumatta digitaitoisia, joten he entistä enemmän kaipaavat lehdeltä ominaisuuksia, jotka ovat tarjolla digitaalisesti: ilmestymispäivästä riippumatonta ajankohtaisuutta, monipuolista kerrontaa ja mahdollisuutta lukea lehteä milloin vain ja missä vaan.”

Uudistaminen ei tarkoita vanhan ja toimivan hylkäämistä. Suomen Kuvalehti rakentuu jatkossakin Suomen parhaasta, ajankohtaisesta aikakauslehtijournalismista. Sitä tarjoamme verkkosivuillemme jo yli 105 vuoden ajalta. Päivitetty hakutoiminto tekee arkiston helmien löytämisestä entistä helpompaa.

”Verkkopalvelu on toimitukselle työkalu, jonka avulla lukijaa voidaan palvella paremmin”, Kalliokoski sanoo.

”Sen avulla voidaan tarjota lukijalle helpommin sitä, mitä jo nyt tehdään. Uudistunut suomenkuvalehti.fi korostaa SK:n vahvuuksia koko ajan kiristyvässä kilpailussa lukijoiden ajasta ja myös rahasta.”

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen verkkopalveluun osoitteessa suomenkuvalehti.fi.