Avoimet työpaikat

Otavamedian lehtimyyjäksi

Oletko sanavalmis, ahkera ja myyntityön omaksesi tunteva? Haluatko työskennellä itsenäisenä yrittäjänä? Tervetuloa yhteistyökumppaniksemme!

Tarjoamme Sinulle puhelimitse tapahtuvaa, kotona tehtävää, tunnettujen lehtiemme myyntityötä itsenäisenä yrittäjänä. Voit olla uraasi aloitteleva tai jo kokenut konkari. Meille tärkeintä on, että olet määrätietoinen, itsenäisen ja tuloshakuisen asenteen omaava, puhut sujuvasti suomen kieltä ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi. Me perehdytämme Sinut hyvin ja maksamme työstäsi kilpailukykyiset ansiot provisiomuodossa. Voit tehdä työtä pää- tai sivutoimisesti.

Olemme kiinnostuneita myös telemarkkinointia useamman myyjän voimin tarjoavista yrityskumppaneista. Otavamedia Oy on pitkään markkinoilla ollut, vakaa perheyritys, jossa yhteistyön peruslähtökohtana on pitkäjänteinen toiminta yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Kiinnostuitko? Jos, niin ota rohkeasti yhteyttä kenttämarkkinointipäällikkö Jyrki Kajavaan, puh. 0400 879 693.

Tervetuloa menestymään kanssamme – yhdessä enemmän!

 

Avoimet työhakemukset

Voit jättää meille sähköpostilla myös avoimen työhakemuksen. Käsittelemme hakemukset luottamuksellisesti. Sähköposteja käyttää vain HR ja rekrytoivat esimiehet. Tiedot, joita keräämme sinusta, perustuvat antamaasi vapaaehtoiseen suostumukseen. Keräämme sinusta siis vain tietoja, joita olet itse vapaaehtoisesti antanut hakemusta lähettäessäsi. Säilytämme avoimia hakemuksia kolme kuukautta, minkä jälkeen ne hävitetään. Lähetä hakemus ja cv:si sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@otavamedia.fi. Tutustuthan ennen hakumuksen lähettämistä Työnhakijan tietosuojaselosteeseen.

 

Ura Otavamediassa

Panostamme työntekijöittemme työtyytyväisyyteen monin eri tavoin. Kaikki työntekijät käyvät läpi vuosittain kehityskeskustelun esimiehensä kanssa. Kehityskeskustelut ovat jokaisen otavamedialaisen oikeus. Meille on myös tärkeää, että työntekijämme saavat monipuolisia kehittymismahdollisuuksia, kannustavan työilmapiirin ja esimiehen, joka osoittaa, että arvomme – vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys – ovat arjessa totta. Osana suunnitelmallista osaamisen kehittämistä ja otavamedialaisen urakehitystä työntekijöillämme on mahdollisuus päästä tehtäväkiertoon. Tehtäväkierto kasvattaa osaamista ja lisää yhteistyötä sekä ymmärrystä eri yksiköiden ja ryhmien välillä.

Pyrimme siihen, että jokaisen työ on mielekästä ja sujuvaa turvallisessa, terveyttä edistävässä sekä työuraa tukevassa työympäristössä ja työyhteisössä. Haluamme tarjota esimiehillemme riittävästi työkaluja vaativaan esimiestyöhönsä. Tätä on tukemassa Taito-ohjelma, jolla varmistetaan esimiesvalmennuksen suunnitelmallisuus, jatkuvuus, joustavuus ja ajankohtaisuus.

Töihin Otavamediaan

Otavamediassa voit luoda uraa monissa eri tehtävissä sekä aikakauslehtien että asiakasviestinnän toimituksissa. Verkkopalveluissamme voit toimia monipuolisissa sisällöntuottajatehtävissä. Uramahdollisuuksia löytyy myös myynnissä ja markkinoinnissa, asiakaspalvelussa, taloushallinnossa sekä henkilöstötoimessa. Voit olla kokenut ammattilainen, vastavalmistunut tai vasta valmistumassa oleva, kunhan asenteesi on kohdallaan.