Avoimet työpaikat

Etusivu > Tietoa meistä > Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Olemme innoissamme ihmisistä. Rakennamme luovuuden kulttuuria, jossa kaikki oppivat toisiltaan. Kokoamme yhteen parhaat tekijät ja osaajat, niin talon sisältä kuin kumppaneistamme. Tule mukaan rakentamaan innostavaa tulevaisuutta kanssamme!

Otavamedia työyhteisönä

Työkulttuurissamme korostuu yhdessä tekeminen ja rohkea kokeileminen. Otavamedia on monipuolinen mediatalo, jolla on vahvat juuret ja innostava tulevaisuus. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja löytää taitojasi vastaavia urapolkuja.

Meillä etuihisi kuuluu esimerkiksi

  • Joustavat työaikajärjestelyt
  • Laaja työterveyshuolto ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Oppimiseen ja kehittymiseen kannustava työyhteisö
  • Liikunnallisuutta ja hyvinvointia tukevat henkilöstöedut

Meillä on rento meininki ja aina pilke silmäkulmassa. Mahdollisuus haastaa, vaikuttaa ja kehittää itseä omien tarpeiden mukaan. Meillä on ihan huippujengi ja innostavat asiakkaat!

Virpi
Avainasiakkuuspäällikkö

Otavamedia yrityksenä

Otavamedia Oy on suomalainen mediayhtiö, jonka ytimessä ovat kuluttajia kiinnostavat ja palvelevat sisällöt kaikissa eri muodoissaan. Kustannamme Suomessa 22:ta yleisöaikakauslehteä ja julkaisemme yli 15:tä verkkopalvelua. Tunnetuimpia monikanavaisia brändejämme ovat muun muassa Anna, Kotiliesi, Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti ja Seura.

Otavamedia edustaa Otavan kaikkia verkkoyleisöjä: Otavamedian verkkopalvelut tavoittavat kuukausittain yli 2,5 miljoonaa suomalaista, ja aikakauslehtemme tavoittavat kuukaudessa noin 1,5 miljoonaa lukijaa. 

Otavamedian pitkä kokemus ja vahva uudistushalu takaavat asiakkaillemme kiinnostavan ja monipuolisen yhdistelmän kohtaamisia. Tavoitamme kuluttajat heidän oman kiinnostuksensa ja intohimonsa äärellä niin printissä, verkossa kuin tapahtumissa. Lue lisää Otavamediasta »