try{Typekit.load({ async: true });}catch(e){}

Kalastuksen ykköslehti Suomessa

Erä-lehti on eränkävijän johtava testilehti. Saat puolueettomat faktat, luotettavat tiedot ja lahjomattomat arviot.

Erä

Parasta tietoa kalastajalle ja retkeilijälle

Erä kertoo parhaista pyyntimuodoista, hyvistä kalakohteista ja toimivimmista välineistä. Monesti pienelläkin kalastustyylin muutoksella, yksittäisen välineen virittämisellä tai uuden taidon omaksumisella on suurta merkitystä saaliin määrän ja laadun parantumiseen. Erä tarjoaa myös laajan kirjon suomalaisten retkeilijöiden kokemukseen perustuvaa retkikohde- ja välinetietoa.

Eniten rahanarvoista hyötyä lukijat saavat Erän ainutlaatuisen laajoista vertailutesteistä, joiden avulla he pystyvät kohdistamaan omat välinehankintansa entistä järkevämmin joko huippulaadukkaisiin testivoittajiin tai hinta/laatusuhteeltaan edullisiin hyvä ostos -tuotteisiin.

Lehden avustajakunnan pääosan muodostavat eri alojen asiantuntijat sekä ammattimaisesti toimivat kalastus- ja eräoppaat, joiden tehtävänä on antaa joka numerossa runsaasti rakennuspuita lukijan omien tietojen ja taitojen jatkuvaan kartuttamiseen.

Erä ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 142,80 euroa.

Erällä on myös digipalvelu osoitteessa eralehti.fi, josta löydät mm. alan uutisia, digilehden sekä kattavan lehtiarkiston.

– Reijo Ruokanen, vastaava päätoimittaja
reijo.ruokanen@otava.fi
www.eralehti.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut