Inspiraatiota ja ajatuksia arkeen

Kotiliesi on täynnä tarinoita tästä elämästä. Saat lehden painettuna ja digitaalisena – mukana sopivasti nostalgiaa ja riemastuttavasti tätä päivää.

Kotiliesi

Koti on voima

Klassikkolehti Kotiliesi on kannustava ja inspiroiva brändi aikuiselle naiselle, joka katsoo kodista käsin uteliaana maailmaa. Arki on Kotiliedessä juhlaa. Autamme kodin piiristä kiinnostunutta naista löytämään uusia ideoita ja nauttimaan naiseuden kaikista puolista.

Kotiliesi ilmestyy myös digilehtenä osoitteessa kotiliesi.fi. Sivustolta löydät lisäksi runsaasti ajankohtaista sisältöä, käsityöohjeita, blogeja ja yli 5000 reseptiä avuksi päivittäiseen ruoanlaittoon.

Kotilieden ytimessä ovat laajat ja syvälliset henkilöhaastattelut. Kotiliedestä löydät artikkeleita, joita ei missään muussa lehdessä ole. Keskiössä on koti, perhe ja ystävät, mutta haluamme ymmärtää laajasti myös ympäröivää yhteiskuntaa ja sen ilmiöitä.

Annamme ajateltavaa, mutta myös rentouttavan hetken arjen keskellä. Jokaisessa numerossa on runsaasti asiaa kodista, ruoasta ja sisustuksesta. Perheen arki, terveys ja hyvinvointi sekä pukeutuminen ovat lehden tärkeitä aihealueita. Runsaissa teemanumeroissa käsitellään mm. perhejuhlia, puutarhanhoitoa ja käsitöitä. Kotilieden kanssa viihdyt – ja tunnet olevasti kotona!

Kotiliesi ilmestyy 27 kertaa vuodessa. Kolme numeroista on erikoisnumeroita, keväällä Puutarhaelämää ja loppuvuodesta Jouluelämää sekä Joululeivontaa.
Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 185,80 euroa.

– Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otavamedia.fi
www.kotiliesi.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut