try{Typekit.load({ async: true });}catch(e){}

Inspiraatiota ja ajatuksia arkeen

Kotiliesi on täynnä tarinoita tästä elämästä. Saat lehden painettuna ja digitaalisena – mukana sopivasti nostalgiaa ja riemastuttavasti tätä päivää.

Kotiliesi

Koti on voima

95-vuotias klassikkolehti Kotiliesi on kannustava ja inspiroiva brändi aikuiselle naiselle, joka nauttii perheestä, kodista, kulttuurista ja syvällisistä tarinoista. Arki on Kotiliedessä juhlaa. Autamme kodin piiristä kiinnostunutta naista löytämään uusia ideoita ja nauttimaan elämästä.

Kotiliesi ilmestyy myös digilehtenä osoitteessa kotiliesi.fi. Sivustolta löydät kodin aiheiden inspiroivan tietopankin. Suosituinta sisältöä ovat ruoka-, käsityö- ja puutarha-aiheet, kirjallisuus ja käytännön vinkit arjen ja ihmissuhteiden sujumiseen. Sivustolla on jopa 10 000 ruokareseptiä sekä kymmeniä laadukkaita blogeja, joista suosituimpana yksi Suomen suurimmista leivontablogeista, Suklaapossu.

Kotilieden ytimessä ovat laajat ja syvälliset henkilöhaastattelut. Lehdestä ja verkosta löydät artikkeleita, joita ei missään muussa lehdessä ole. Keskiössä on koti, perhe ja ystävät, mutta haluamme ymmärtää laajasti myös ympäröivää yhteiskuntaa ja sen ilmiöitä. Mukana on lisäksi aina vähintään 6 sivua terveyttä, 4 sivua ristikoita sekä suositut kolumnistit, tunnetuimpana Jenni Haukio.

Tuoreen Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Kotilieden numeroa luetaan pidempään kuin mitään toista suomalaista aikakauslehteä. Yhden numeron pariss viivytään jopa 95 minuuttia. Kotilieden kanssa viihdyt – ja tunnet olevasti kotona!

Kotiliesi ilmestyy 27 kertaa vuodessa. Kolme numeroista on erikoisnumeroita, keväällä Kotiliesi Puutarha ja loppuvuodesta Kotiliesi Joulu sekä Kotiliesi Leivonta.
Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 210,00 euroa.

– Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otava.fi
www.kotiliesi.fi

Suosittelemme sinulle

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Seura

Tutustu

Maalla

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut