100-vuotias Suomen Kuvalehti elää muutoksesta

Suomen Kuvalehti on ollut mukana suomalaisten elämässä 100 vuoden ajan. SK ottaa kantaa, selvittää faktat ja poimii puolestasi uutisvirrasta olennaisimman.

Lehti ja digipalvelu
LEHTI kotiin kannettuna perjantaisin. Mukana myös kätevä TV-Maailma-liite.

DIGIPALVELUSSA toisen SK:n verran luettavaa joka viikko: ajankohtaisia artikkeleita, analyyseja ja blogeja päivittäin. Saat myös digilehden sekä ainutlaatuisen edun: kaikki 100 vuoden lehdet kätevässä digiarkistossa. Digipalvelu on heti käytössäsi!
3 kk -50%, 50,60 € + 1 kk lahjaksi
(Norm. 101,30 € * )
Digipalvelu
DIGIPALVELUSSA digilehti sekä toisen SK:n verran luettavaa joka viikko: ajankohtaisia artikkeleita, analyyseja ja blogeja päivittäin. Saat myös ainutlaatuisen edun: kaikki 100 vuoden lehdet kätevässä digiarkistossa. Digipalvelu on heti käytössäsi!
3 kk -50%, 29,80 € + 1 kk lahjaksi
(Norm. 59,70 €)
Digipalvelu SK kestotilaajille
DIGIPALVELU täydentää lehden tilausta. Saat toisen SK:n verran luettavaa joka viikko: ajankohtaisia artikkeleita, analyyseja ja blogeja päivittäin. Saat myös digilehden sekä ainutlaatuisen edun: kaikki 100 vuoden lehdet kätevässä digiarkistossa. Digipalvelu on heti käytössäsi!
2,50 € / kk

Suomen Kuvalehti

Me otamme selvää ja kerromme teille

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat luotettavasti lehdessä ja digipalvelussa. Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen globaalitalouden trendien lisäksi on tärkeää tietää myös, mitä Suomessa tapahtuu.

Suomen Kuvalehti käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja politiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia. Suomen Kuvalehti tarjoaa korkealuokkaista ja viihdyttävää luettavaa joka viikko. Suomen Kuvalehden mukana jaetaan viikoittain TV-maailma maksuttomana lukijaetuna.

Suomen Kuvalehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 240,60 euroa.

Suomen Kuvalehti on myös digipalvelu suomenkuvalehti.fi, josta löydät joka päivä ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja. Digipalvelussa julkaistaan joka viikko toisen Suomen Kuvalehden numeron verran ajankohtaisia juttuja ja toki löydät sieltä myös digilehden. Matkoilla kannattaa muistaa lisäksi sovellus, jolla luet lehden myös ilman verkkoyhteyttä. iOS- ja Android -sovellukset löydät sovelluskaupastasi.

– Ville Pernaa, vastaava päätoimittaja
ville.pernaa@otavamedia.fi
www.suomenkuvalehti.fi

Suosittelemme sinulle

Tutustumistarjous

alkaen 5 kk -50%, 62,60 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen NYT 3 kk 22,50 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 22,90 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk -50%, 29,80 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut