100-vuotias Suomen Kuvalehti elää muutoksesta

Suomen Kuvalehti on ollut mukana suomalaisten elämässä 100 vuoden ajan. SK ottaa kantaa, selvittää faktat ja poimii puolestasi uutisvirrasta olennaisimman.

Lehti ja digipalvelu
LEHTI kotiin kannettuna perjantaisin. Mukana myös kätevä TV-Maailma-liite.

DIGIPALVELUSSA saat tuplasti enemmän luettavaa joka viikko: uudistuneen Viikon lehden, yli 100 vuoden arkiston sekä uutisvirran tärkeimmät poiminnat joka päivä. Digipalvelu on heti käytössäsi!
3 kk -50%, 50,60 € + 1 kk lahjaksi
(Norm. 101,30 € * )
Digipalvelu
DIGIPALVELUSSA saat uudistuneen Viikon lehden – lehden sisällön digitaalisena täydennettynä extroilla, videoilla ja ajankohtaisilla päivityksillä – yli 100 vuoden arkiston sekä uutisvirran tärkeimmät poiminnat joka päivä. Digipalvelu on heti käytössäsi!
3 kk 39,90 € + 1 kk lahjaksi
(Norm. 59,70 €)
Digipalvelu SK kestotilaajille
DIGIPALVELU täydentää lehden tilausta. Saat tuplasti enemmän luettavaa joka viikko: uudistuneen Viikon lehden, yli 100 vuoden arkiston sekä uutisvirran tärkeimmät poiminnat joka päivä. Digipalvelu on heti käytössäsi!
2,50 € / kk

Suomen Kuvalehti

Me otamme selvää ja kerromme teille

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat luotettavasti lehdessä ja digipalvelussa. Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen globaalitalouden trendien lisäksi on tärkeää tietää myös, mitä Suomessa tapahtuu.

Suomen Kuvalehti käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja politiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia. Suomen Kuvalehti tarjoaa korkealuokkaista ja viihdyttävää luettavaa joka viikko. Suomen Kuvalehden mukana jaetaan viikoittain TV-maailma maksuttomana lukijaetuna.

Suomen Kuvalehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 240,60 euroa.

Suomen Kuvalehti on myös digipalvelu suomenkuvalehti.fi, josta löydät joka päivä ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja. Digipalvelussa julkaistaan joka viikko toisen Suomen Kuvalehden numeron verran ajankohtaisia juttuja ja toki löydät sieltä myös digilehden. Matkoilla kannattaa muistaa lisäksi sovellus, jolla luet lehden myös ilman verkkoyhteyttä. iOS- ja Android -sovellukset löydät sovelluskaupastasi.

– Ville Pernaa, vastaava päätoimittaja
ville.pernaa@otavamedia.fi
www.suomenkuvalehti.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut