try{Typekit.load({ async: true });}catch(e){}

Yli 100-vuotias Suomen Kuvalehti elää muutoksesta

Suomen Kuvalehti on ollut mukana suomalaisten elämässä jo yli 100 vuoden ajan. SK ottaa kantaa, selvittää faktat ja poimii puolestasi uutisvirrasta olennaisimman.

Suomen Kuvalehti

Analyyttinen, asiantunteva ja ajantasalla

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat luotettavasti lehdessä ja digipalvelussa. Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen globaalitalouden trendien lisäksi on tärkeää tietää myös, mitä Suomessa tapahtuu.

Suomen Kuvalehti käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja politiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia. Suomen Kuvalehti tarjoaa korkealuokkaista ja viihdyttävää luettavaa joka viikko. Suomen Kuvalehden mukana jaetaan viikoittain TV-maailma maksuttomana lukijaetuna.

Suomen Kuvalehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 294,00 euroa.

Verkossa lehti tarjoaa vielä enemmän. Digipalvelussa saat nauttia laadukkaasta sisällöstä entistä elävämmässä muodossa. Viikon lehti tarjoaa verkossa mm. ekstroja, videoita, liikkuvaa grafiikkaa ja muuta päivitettyä materiaalia. Saat lisäksi uutta luettavaa joka päivä: tapahtumien taustoja, syvällisiä analyyseja, ilmiöitä meiltä ja maailmalta sekä näkemyksellisiä blogeja. Lisäksi löydät mielenkiintoista ajankuvaa ja arvokasta historiatietoa digiarkistosta, josta löydät kaikki Suomen Kuvalehden numerot yli 100 vuoden ajalta. Sisältö on helposti luettavissa myös mobiililaitteilla. Se kulkee aina mukana, missä liikutkin. Voit pysyä ajan hermolla tilanteesta riippumatta.

Vt. päätoimittaja Jarmo Raivio
jarmo.raivio@otava.fi
www.suomenkuvalehti.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut