Elämäniloa naisen parhaisiin vuosiin

Ota kaikki irti elämäsi parhaasta ajasta Vivan matkassa. Viihdyt, iloitset, hyödyt ja nautit täysillä, kun akkusi on ladattu Vivan iloisella ja sydämellisellä energialla.

Viva painettuna ja digilehtenä
Saat etuhinnan -50% ja vielä 2 kk lahjaksi! Lehden ja digilehden yhdistelmätilaus. Ota kaikki irti elämäsi parhaasta ajasta Vivan matkassa. Viihdyt, iloitset, hyödyt ja nautit täysillä, kun akkusi on ladattu Vivan iloisella ja sydämellisellä energialla. Viva ilmestyy kerran kuussa. Digilehden tilaus alkaa heti.
6 kk -50% 30,50 € + 2 kk
(Norm. 61,00 €*)
Viva digilehti
Ota kaikki irti elämäsi parhaasta ajasta Vivan matkassa. Viihdyt, iloitset, hyödyt ja nautit täysillä, kun akkusi on ladattu Vivan iloisella ja sydämellisellä energialla. Viva ilmestyy kerran kuussa. Digilehden tilaus alkaa heti.
6kk VAIN 20,90 €
(Norm. 41,40 €)
Viva 12 kk tarjous
Vivassa on koskettavia tarinoita ja yhdessä jaettuja kokemuksia. Lehdessä on laajoja henkilöjuttuja, reportaaseja, matkailua sekä asiaa terveydestä ja hyvinvoinnista. Viva antaa runsaasti hyötytietoa mm. terveydestä, asumisesta, säästämisestä, eläkkeistä, vakuutuksista ja perintöasioista. Viva ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
12 kk VAIN 70 €
(Norm. 115,60 € *)

Viva

Rohkea ja koskettava lehti kypsälle naiselle

Viva kannustaa aikuista naista nauttimaan elämästä sen kaikissa muodoissa. Vivan sydämellisissä reportaaseissa on nostalgiaa ja yhdessä jaettuja kokemuksia. Laajoissa henkilöjutuissa puhutaan kiertelemättä naisen elämän iloista ja suruista. Viva opastaa ja innostaa lukijoitaan liikkumaan, hoitamaan itseään ja löytämään parhaan tyylinsä. Lehti tarjoaa värikkäitä kulttuuri- ja matkajuttuja sekä runsaasti hyötytietoa terveydestä, asumisesta, säästämisestä, eläkkeistä ja perintöasioista. Näin Viva kiinnostaa myös aikuisen naisen lähipiirin miehiä.

Viva ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 105,30 euroa.

– Tarja Hurme, vastaava päätoimittaja
tarja.hurme@otavamedia.fi
www.vivalehti.fi

 

Suosittelemme sinulle

Seura

Alkaen 5 kk -50%, 67 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Anna

Alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tekniikan Maailma

Alkaen VAIN 7,50 € / kk 6 kk ajanTutustu

Kotilääkäri

Alkaen 6kk VAIN 22,90 €Tutustu

Suomen Kuvalehti

Alkaen 3 kk -50%, 29,80 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Erä

Alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut

Viva digilehti

Voit lukea Vivan digilehtenä, jos sinulla on voimassaoleva Vivan kestotilaus tai digilehden tilaus. Lue kätevästi tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen nettiselaimella – missä ikinä liikutkin.

SIIRRY DIGILEHTIARKISTOON