Erä


Parasta tietoa kalastajalle ja retkeilijälle

Parasta tietoa eräilijöille

Erä kertoo parhaista pyyntitavoista, hyvistä kohteista ja toimivimmista välineistä kaikkiin eräharrasteisiin. Usein pienikin kalastustyylin muutos, välineiden virittäminen tai uusi taito lisäävät saaliin määrää tai parantavat sen laatua. Metsästäjä saa apua oikean aseen hankintaan sekä vinkkejä ajankohtaisten riistalajien metsästykseen. Erä tarjoaa myös laajan kirjon suomalaisten retkeilijöiden kokemukseen perustuvaa retkikohde- ja välinetietoa.

Eniten rahanarvoista hyötyä lukijat saavat Erän ainutlaatuisen laajoista vertailutesteistä. Niiden avulla voi tehdä järkeviä välinehankintoja ostamalla joko huppulaadukkaita testivoittajia tai hinta/laatusuhteeltaan edullisia tuotteita.     

Lehden avustajakunnassa on eri alojen asiantuntijoita sekä ammattimaisesti toimivia kalastus- ja eräoppaita. He auttavat joka numerossa lukijaa omien tietojensa ja taitojensa jatkuvaan kartuttamiseen.

Erä ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Jatkuva tilaus 179,00 euroa. 

Erällä on myös digipalvelu osoitteessa eralehti.fi, josta löydät mm. alan uutisia, digilehden sekä kattavan lehtiarkiston.

Reijo Ruokanen, vastaava päätoimittaja 
reijo.ruokanen@otava.fi  
www.eralehti.fi

tuotesivu kuva
Erä ilmestyy 12 kertaa vuodessa