Kotiliesi


Koti on voima

On ilo tulla kotiin

Kotiliesi on inspiroiva, kauniin arjen puolestapuhuja. Sen ytimessä on monipuolinen ja upea lifestyle-sisältö ruoka- ja käsityöideoineen sekä syvälliset tarinat ja henkilöhaastattelut ihmisistä, joilla todella on sanottavaa.

Kotiliesi on Suomen vanhin naistenlehtibrändi, joka tavoittaa kaikenikäiset suomalaiset naiset printissä, verkossa ja sosiaalisen median kanavassa. Verkkosivustolla on jopa 2,5 miljoonaa eri kävijää kuukaudessa.

Kotiliesi.fi-sivustolta löytyy yli 7000 ruokareseptiä. Sivusto on kodin teemojen inspiroiva tietopankki. Suosituinta sisältöä ovat ruoka- ja käsityöaiheet, sisustus sekä vertaistarinat ja terveys. Marraskuussa 2023 kotiliesi.fi-sivustolla avautui ainutlaatuinen Toukola-konsepti, jonne ilmestyy uusi, innostava lifestyle-video joka arkipäivä. Se luo upean ympäristön itse tekemisestä ja visuaalisuudesta innostuvalle kotoilijalle.

Kotilieden kanssa viihdyt – ja tunnet olevasti kotona!

Kotilieden painettu lehti ilmestyy 26 kertaa vuodessa. Kaksi numeroista on erikoisnumeroita, keväällä Kotiliesi Kevät ja loppuvuodesta Kotiliesi Toukola.

Kotilieden tilaajat kuuluvat Kotiliesi Klubiin ja saavat verkossa upeita etuja:
• Live-tapaamisia ja elokuva-iltoja
näköislehdet arkistoineen: Kotiliesi, Deko, Maalla, Kotiliesi Käsityö
• vaihtuvia rahanarvoisia etuja
kuukauden kirja veloituksetta e- tai äänikirjana

Kotilieden digipalvelu löytyy osoitteesta Kotiliesi.fi.

Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otava.fi

tuotesivu kuva
Katso tarjous ›