Kotiliesi


Koti on voima

On ilo tulla kotiin

Kotiliesi on lämmin ja kannustava perheen ja yhteisön puolestapuhuja. Se auttaa hallitsemaan arkea ja inspiroi lukijaa, joka nauttii kodin maailmasta ja syvällisistä vertaistarinoista.

Kotiliesi on Suomen vanhin naistenlehtibrändi, joka tavoittaa kaikenikäiset suomalaiset naiset printissä, verkossa ja kolmessa sosiaalisen median kanavassa. Vuonna 2019 se kasvoi Suomen suurimmaksi kotoilun verkkosivustoksi, ja saavuttaa nyt yli miljoona eri kävijää kuukaudessa.

Kotiliesi.fi-sivustolta löytyy yli 8000 ruokareseptiä sekä kymmeniä laadukkaita blogeja, joista suosituimpana Suomen suurin leivontablogi, Suklaapossu. Sivusto on kodin teemojen inspiroiva tietopankki. Suosituinta sisältöä ovat ruoka- ja käsityöaiheet, sisustus sekä vertaistarinat ja terveys.

Kotiliesi on siirtynyt äidiltä tyttärelle sukupolvien ajan. Kotilieden printtilehden ytimessä ovat laajat ja syvälliset henkilöhaastattelut ja yhteiskunnalliset aiheet lukijoita lähellä olevien asioiden kautta kerrottuna.

Tuoreimman Kansallisen Mediatutkimuksen mukaan Kotilieden numeroa luetaan pidempään kuin mitään muuta suomalaista aikakauslehteä. Yhden numeron parissa viivytään jopa 95 minuuttia. Kotilieden kanssa viihdyt – ja tunnet olevasti kotona!

Kotilieden printti ilmestyy 26 kertaa vuodessa. Kaksi numeroista on erikoisnumeroita, keväällä Kotiliesi Puutarha ja loppuvuodesta Unelmien Joulu. Jatkuva tilaus 287,00 euroa.

Kotilieden tilaajana kuulut Kotiliesi Klubiin ja saat kaiken tämän:
• vain tilaajille tarkoitettuja juttuja ja teemasisältöjä Kotiliesi.fi-sivustolla
näköislehdet arkistoineen: Kotiliesi, Deko, Maalla, Kotiliesi Käsityö
• vaihtuvia rahanarvoisia etuja
kuukauden kirjan veloituksetta e- tai äänikirjana
• uutiskirjeen, johon on koottu parhaat palat verkon annista

Kotilieden digitaalinen näköislehti löytyy osoitteesta kotiliesi.fi.

Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otava.fi
www.kotiliesi.fi

tuotesivu kuva
Kotiliesi ilmestyy 26 kertaa vuodessa.