Metsästys ja Kalastus


Tuore tieto tuo saalista

Tuore tieto tuo saalista

Metsästys ja Kalastus tuo lukijoilleen tuoreimman tiedon riistamailta ja kalavesiltä jokaisen kuukauden alussa. Lehden artikkelit ja teemat ennakoivat ja seuraavat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia.

Metsästys ja Kalastus jakaa hyödyllistä tuotetietoa. Käyttökokeissa ovat aseet, patruunat, kalastusvälineet sekä vaatteet ja varusteet. Niitä kokeillaan käytännössä ja tuotteista mitataan ja punnitaan kaikki, mikä on oleellista käytön kannalta. Vakiopalstat Kuukauden kuva, Sulkia ja suomuja sekä Erätarinat vievät lukijat kotonakin luontoon, metsälle ja kalalle. Suurimmat saaliit ja niiden saajat esitellään hirvien, peurojen ja haukien kymppikerhoissa.

Metsästys ja Kalastus ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja on luettavissa myös verkossa. Metsästys ja Kalastuksen verkkosivuilla on tilaajille tarjolla myös muun muassa näköislehtiarkisto. Jatkuva tilaus 179,00 euroa.

Reijo Ruokanen, vastaava päätoimittaja 
reijo.ruokanen@otava.fi  

Metsästys ja Kalastus 110 vuotta!

Otavamedian Metsästys ja Kalastus -lehteä on julkaistu katkeamattomana 110 vuoden ajan. Työ suomalaisen luontosuhteen tukemiseksi on jatkunut läpi kahden sodan ja muuttuneen maailman. Yhä edelleen sillä on vahva asema paitsi tietoa ja tarinoita välittävänä julkaisuna myös aktiivisena yhteisönä, jossa lukijasuhdetta arvostetaan poikkeuksellisen paljon.

tuotesivu kuva
Metsästys ja Kalastus ilmestyy 12 kertaa vuodessa.