Moottoriurheilun erikoislehti

Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 - ja rallijutut, joissa mennään ''pintaa syvemmälle'' -asiantuntemuksella. Aiheina myös ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus.

Vauhdin Maailma
Vauhdin Maailma on moottoriurheilun erikoislehti, jolle mikään konevoimalla liikkuva ei ole vierasta. Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 - ja rallijutut. VM panostaa vahvasti myös muihin aihepiireihin: ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus. 11 runsasta numeroa vuodessa.
6 kk VAIN 36,90 €
(Norm. 6 kk 60,90 € )

Vauhdin Maailma

Tuhti tietopaketti moottoriurheilusta

Vauhdin Maailma on moottoriurheilun erikoislehti, jolle mikään konevoimalla liikkuva ei ole vierasta. Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 – ja rallijutut, joissa mennään ”pintaa syvemmälle” -asiantuntemuksella. Lehti jatkaa vuonna 1965 alkanutta taivaltaan myös muiden aihepiirien parissa: ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus. VM panostaa myös vahvasti eri moottoriurheilulajien tekniikan esittelyyn.

VM nostaa esiin uusia puheenaiheita ja ottaa tarvittaessa voimakkaastikin kantaa moottoriurheilun päivänpolttaviin asioihin.

Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 117,20 euroa.

– Raimo Haapaniemi, vastaava päätoimittaja
raimo.haapaniemi@otavamedia.fi
www.vauhdinmaailma.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Alkaen Nyt 3 kk vain 35 €Tutustu

Anna

Alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tekniikan Maailma

Alkaen VAIN 9 € / kk 3 kk ajanTutustu

Kotilääkäri

Alkaen 4 kk VAIN 25 €Tutustu

Suomen Kuvalehti

Alkaen VAIN 10 € / kk, 3 kk ajanTutustu

Erä

Alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut