Moottoriurheilun erikoislehti

Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 - ja rallijutut, joissa mennään ''pintaa syvemmälle'' -asiantuntemuksella. Aiheina myös ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus.

Vauhdin Maailma
Vauhdin Maailma on moottoriurheilun erikoislehti, jolle mikään konevoimalla liikkuva ei ole vierasta. Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 - ja rallijutut. VM panostaa vahvasti myös muihin aihepiireihin: ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus. 11 runsasta numeroa vuodessa.
6 kk VAIN 36,90 €
(Norm. 6 kk 60,90 € )

Vauhdin Maailma

Tuhti tietopaketti moottoriurheilusta

Vauhdin Maailma on moottoriurheilun erikoislehti, jolle mikään konevoimalla liikkuva ei ole vierasta. Lehden ydinsisältöä ovat perusteelliset ja asiantuntevat Formula 1 – ja rallijutut, joissa mennään ”pintaa syvemmälle” -asiantuntemuksella. Lehti jatkaa vuonna 1965 alkanutta taivaltaan myös muiden aihepiirien parissa: ratamoottoripyöräily, enduro, rallisprint, veneurheilu, autosuunnistus. VM panostaa myös vahvasti eri moottoriurheilulajien tekniikan esittelyyn.

VM nostaa esiin uusia puheenaiheita ja ottaa tarvittaessa voimakkaastikin kantaa moottoriurheilun päivänpolttaviin asioihin.

Lehti ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 116 euroa.

– Raimo Haapaniemi, vastaava päätoimittaja
raimo.haapaniemi@otavamedia.fi
www.vauhdinmaailma.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Kotiliesi

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut