Suomen Kuvalehden voi nyt kuunnella – nauti sisällöstä kolmella eri tavalla

Koko Suomen Kuvalehden voi nyt kuunnella missä liikkuukaan. Viikon lehden soittolista löytyy sovelluksesta ja verkkosivuilta.

Kuuntele Suomen Kuvalehti! Jatkossa lukemisen lisäksi Suomen Kuvalehden tilaaja voi kuunnella koko lehden. Juttuja voi kuunnella yksittäin tai paketoituna viikon lehden soittolistana. Kuuntelu onnistuu sekä verkossa että Suomen Kuvalehden sovelluksessa. Käyttökokemuksesta on pyritty luomaan mahdollisimman selkeä ja intuitiivinen.

SK:n juttuja on voinut aiemminkin kuunnella, mutta vain joitakin viikossa. Lukijat toivoivat niitä lisää.

”Audioiden kulutus on kasvussa ja haluamme vastata siihen”, kertoo päätoimittaja Matti Kalliokoski.

Koko lehden tuottaminen audioksi onnistuu tekoälyn avulla. Ihmislukijan käyttäminen nopeatempoisen viikkolehden toimituksessa ei onnistuisi.

”Tämä on yksi esimerkki siitä, miten toimituksessa käytämme tekoälyä. Laadun varmistamisen tekee kuitenkin aina ihminen”, kuvaa Kalliokoski.

Koneääni otettiin ensin vaiheittain testaukseen ja siitä kerättiin palautetta lukijoita. Palautteen positiivisuus on yllättänyt toimituksen ja laatua pyritään parantamaan jatkossa entisestään.

Tutustu Suomen Kuvalehteen täällä.

Kolme tapaa nauttia Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehden ydin on laadukas valikoitu paketti. Tapoja kuluttaa mediaa on kuitenkin monia. Toimituksessa on tunnistettu erilaisia tarpeita nauttia SK:n sisällöstä.

Printtilehti on edelleen suosituin tapa. Lehden voi lukea paperisena vaikkapa laiturinnokassa tai kotisohvalla. Lehden lukeminen on rauhallista omaa aikaa ja fyysinen lehti tuntuu luksukselta verrattuna hektiseen somemaailmaan.

Printtilehden ja kuuntelun lisäksi SK:n sisältöjä voi lukea verkosta ja sovelluksesta ja pysyä näin kartalla uusimmista puheenaiheista ensimmäisten joukossa.

”Tilaajilla on erilaisia tarpeita ja ne voivat esiintyä jopa saman päivän aikana. Aamun voi aloittaa selaamalla sovelluksella tuoreimpia juttuja. Työmatka sujuu rattoisasti juttuja sovelluksen kautta kuunnellen. Töissä tauolla pysyy kiinni maailman menosta uutiskirjeen mukana. Painettu lehti odottaa sitten kotisohvalla”, kuvaa Kalliokoski.

Tilaa ja kuuntele Suomen Kuvalehti