Suomen Kuvalehti


Analyyttinen, asiantunteva ja ajan tasalla

Analyyttinen, asiantunteva ja ajan tasalla

Ajankohtainen ja puolueeton Suomen Kuvalehti taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat luotettavasti lehdessä ja digipalvelussa. Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja maapalloistuneen globaalitalouden trendien lisäksi on tärkeää tietää myös, mitä Suomessa tapahtuu.

Suomen Kuvalehti käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja politiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia. Suomen Kuvalehti tarjoaa korkealuokkaista ja viihdyttävää luettavaa joka viikko. Suomen Kuvalehden mukana jaetaan viikoittain TV-maailma maksuttomana lukijaetuna.

Suomen Kuvalehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa. Jatkuva tilaus 374,00 euroa.

Uudistunut Suomen Kuvalehti DIGI on myös digipalvelu suomenkuvalehti.fi, josta löydät joka päivä ajankohtaisia artikkeleja, uutisten taustoja ja blogeja. Se on nyt entistäkin kattavampi, tuoreempi, monipuolisempi ja kätevämpi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Voit lukea digipalvelua myös kätevästi Suomen Kuvalehti -sovelluksella. Digitaalinen Viikon lehti julkaistaan verkossa jo torstaina klo 8.00. Digipalvelussa julkaistaan joka viikko toisen Suomen Kuvalehden numeron verran ajankohtaisia juttuja.

Vastaava päätoimittaja Matti Kalliokoski
matti.kalliokoski@otava.fi
www.suomenkuvalehti.fi

tuotesivu kuva
Suomen Kuvalehti ilmestyy 49 kertaa vuodessa.