E-lasku

Etusivu > E-lasku

E-lasku on sähköinen lasku, joka toimitetaan verkkopankkiisi. Verkkopankissa voit tarkistaa laskun ennen maksamista ja laskut pysyvät tallessa verkkopankin arkistossa.

Siirry vaivattomaan ja ympäristöystävälliseen e-laskuun

1. Tee e-laskusopimus omassa verkko- tai mobiilipankissasi. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi valikoista kohta ”E-laskut”, ”E-laskusopimukset” tai ”Tilaa ja hallitse e-laskuja”.

2. Hae laskuttaja nimellä (Otavamedia Oy) → valitse laskuttajaksi Otavamedia Oy. Täytä verkkopankkisi pyytämät laskun maksamiseen liittyvät tiedot, jotka löytyvät paperisesta laskusta.

3. Tämän jälkeen saat laskut jatkossa suoraan verkkopankkiisi. Ilmoitus e-laskusta näkyy verkkopankkisi etusivulla tai mobiilipankin sisääntulonäkymässä. 

4. Tarkista laskun sisältö ja hyväksy se eräpäivään mennessä. Voit valita e-laskuun myös automaattisen veloituksen, jolloin erillistä hyväksyntää ei tarvita.

Huom! Kun saat Otavamedian e-laskun, muista katsoa laskun kaikki sivut. Näin et jää paitsi ajankohtaisista eduista ja tiedotteista.

E-laskun hyödyt

  • Kun lasku toimitetaan suoraan verkkopankkiisi, laskun tiedot ovat automaattisesti oikein, eikä näppäilyvirheitä tapahdu.
  • Laskut arkistoituvat automaattisesti verkkopankkiisi. E-lasku sisältää aina myös sähköisen kopion varsinaisesta laskusta.
  • Maksaminen on helppoa ja laskun voi vastaanottaa missä vain, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden ja pankkitunnukset.
  • E-lasku on maksuton.
  • E-lasku on paperittomana ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla herää kysymyksiä e-laskuun liittyen.