try{Typekit.load({ async: true });}catch(e){}

Suomen luetuin veneilylehti

Vene on ylivoimaisesti monipuolisin lehti sinulle, joka etsit tietoa veneilystä, suomalaisesta näkökulmasta. Koeajamme erityyppisiä ja -kokoisia veneitä, teemme puolueettomia testejä ja arvioimme vierasvenesatamia.

Vene

Hyötyä ja elämyksiä kaikille veneilijöille

Vene-lehti on jokaisen vesilläliikkujan tietolähde. Vene-lehti auttaa veneilijöitä saamaan enemmän iloa ja hyötyä omasta veneestään ja veneilyelämästä kertomalla ja testaamalla veneitä, varusteita ja moottoreita, esittelemällä ja arvioimalla satamia. Vene-lehden avulla veneilijä tietää, mitä suomalaisessa – ja ulkomaisessa – veneilyelämässä tapahtuu.

Vene-lehdellä on myös digipalvelu osoitteessa venelehti.fi, josta löydät mm. alan uutisia, digilehden sekä kattavan lehtiarkiston. Koko sisältö on käytössäsi älypuhelimella, tabletilla ja tietokoneella.

Talvisaikaan Vene-lehti antaa veneilijälle uusia ajatuksia tulevista venematkoista ja veneeseen liittyvistä kehittämiskohteista. Se tarjoaa elämyksiä veneilyyn silloin, kun omat elämykset odottavat jäiden lähtöä. Vene-lehti kertoo myös veneilyn ympäristöön ja ympäröivän yhteiskunnan veneilyyn vaikuttavista tekijöistä.

Vene-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 134,00 euroa.

– Reijo Ruokanen, vastaava päätoimittaja
reijo.ruokanen@otava.fi
www.venelehti.fi

 

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut