TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

TM painettuna ja diginä
Digipalvelun ja lehden yhdistelmätilaus. Lehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa. Digissä tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut lisämateriaaleineen, kaikki Tekniikan Maailmat kattava juttuarkisto sekä lehden digiversio ja näköislehti. Voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä Android- ja iOS -sovellusten kautta. Saat digipalvelun käyttöösi heti!
VAIN 13,90 € / kk 3 kk ajan
Norm. 18,60 € / kk
TM diginä
Digipalvelussa tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut, Kaikki Tekniikan Maailmat kattavan juttuarkisto sekä lehden digiversio ja näköislehti. Palvelu on käytössäsi saman tien! Voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä Android- ja iOS -sovellusten kautta.
VAIN 10 € / kk 3 kk ajan
Norm. 13,90 € / kk
Digipalvelu TM kestotilaajille
Täydennä lehden tilausta digipalvelulla – saat tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut, kaikki Tekniikan Maailmat kattavan juttuarkiston sekä lehden digiversion ja näköislehden. Palvelu on käytössäsi saman tien. Voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä Android- ja iOS -sovellusten kautta.
2,50 € / kk

Tekniikan Maailma

Luotettavat testit ja vertailut ovat käsite

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi seuraamme aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Tekniikan Maailma ilmestyy 23 kertaa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 177,10 euroa.

TM Digipalvelun tilaukseen sisältyy ajankohtaisia tekniikan uutisia joka päivä, digilehti sekä mahtava tietopaketti: kaikki TM:t testeineen ja vertailuineen helppokäyttöisessä lehtiarkistossa. Digipalvelun löydät osoitteesta tekniikanmaailma.fi.

Tekniikan Maailman kestotilaajana saat Tekniikan Maailman digiversiot viimeisen 12 kk ajalta veloituksetta käyttöösi näköislehtinä. Kirjaudu osoitteessa: tekniikanmaailma.fi/kirjaudu

– Raimo Haapaniemi, vastaava päätoimittaja
raimo.haapaniemi@otavamedia.fi
www.tekniikanmaailma.fi

Suosittelemme sinulle

Kaikki tuotteet ja palvelut