TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

TM painettuna ja diginä
Digipalvelun ja lehden yhdistelmätilaus.
Lehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa. Digissä saat digilehden, tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut sekä kaikki Tekniikan Maailmat - vuodesta 1953 alkaen - kattavan arkiston. Saat digipalvelun käyttöösi heti!
3 kk -50%, 37,50 € + 1 kk lahjaksi
(Norm. 3 kk määräaikaishinta 75 €)
TM diginä
Digipalvelussa tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut, Kaikki Tekniikan Maailmat kattavan juttuarkisto sekä lehden digiversio ja näköislehti. Palvelu on käytössäsi saman tien! Voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä Android- ja iOS -sovellusten kautta.
VAIN 10 € / kk 3 kk ajan
Norm. 13,90 € / kk
Digipalvelu TM kestotilaajille
Täydennä lehden tilausta digipalvelulla – saat tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut, kaikki Tekniikan Maailmat kattavan juttuarkiston sekä lehden digiversion ja näköislehden. Palvelu on käytössäsi saman tien. Voit lukea myös ilman verkkoyhteyttä Android- ja iOS -sovellusten kautta.
2,50 € / kk

Tekniikan Maailma

Luotettavat testit ja vertailut ovat käsite

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi seuraamme aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Tekniikan Maailma ilmestyy 23 kertaa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 179 euroa.

TM Digipalvelun tilaukseen sisältyy ajankohtaisia tekniikan uutisia joka päivä, digilehti sekä mahtava tietopaketti: kaikki TM:t testeineen ja vertailuineen helppokäyttöisessä lehtiarkistossa. Digipalvelun löydät osoitteesta tekniikanmaailma.fi.

Tekniikan Maailman kestotilaajana saat Tekniikan Maailman digiversiot viimeisen 12 kk ajalta veloituksetta käyttöösi näköislehtinä. Kirjaudu osoitteessa: tekniikanmaailma.fi/kirjaudu

– Raimo Haapaniemi, vastaava päätoimittaja
raimo.haapaniemi@otavamedia.fi
www.tekniikanmaailma.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Alkaen 5 kk -50%, 67 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Anna

Alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tekniikan Maailma

Alkaen VAIN 9 € / kk 3 kk ajanTutustu

Kotilääkäri

Alkaen Nyt 6kk vain 22,90 €Tutustu

Suomen Kuvalehti

Alkaen VAIN 10 € / kk, 3 kk ajanTutustu

Erä

Alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut