TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

TM painettuna ja diginä
Digipalvelun ja lehden yhdistelmätilaus. Digissä tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut lisämateriaaleineen, kattava juttuarkisto sekä lehden digiversio ja näköislehti. Lehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa. Saat digipalvelun käyttöösi heti!
VAIN 13,90 € / kk 3 kk ajan
Norm. 18,40 € / kk
TM diginä
Digipalvelussa tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut, kattava juttuarkisto sekä lehden digiversio ja näköislehti. Palvelu on käytössäsi saman tien!
VAIN 9 € / kk 3 kk ajan
Norm. 13,90 € / kk
Digipalvelu TM kestotilaajille
Täydennä lehden tilausta digipalvelulla – saat tekniikan uutiset päivittäin, testit ja vertailut, kattavan juttuarkiston sekä lehden digiversion ja näköislehden. Palvelu on käytössäsi saman tien.
2,50 € / kk

Tekniikan Maailma

Luotettavat testit ja vertailut ovat käsite

Tekniikan Maailma kertoo lehdessä ja digipalvelussa kaiken tietämisen arvoisen uusimmasta tekniikasta. Se testaa ja vertailee merkittävimmät tuotteet avainalueiltaan kuten autoista, mobiililaitteista, viihde-elektroniikasta, tietotekniikasta, kameroista, kodinkoneista ja urheiluvälineistä. Lisäksi seuraamme aktiivisesti tiedemaailman tapahtumia.

TM:n luotettavat ja puolueettomat testit ja vertailut ovat käsite. TM välittää lukijoilleen tietoa, josta on hyötyä, ja auttaa kuluttajia tekemään oikeita valintoja.

Tekniikan Maailma ilmestyy 23 kertaa. Vuosikerran hinta kestotilaajalle on 175,30 euroa.

TM Digipalvelun tilaukseen sisältyy ajankohtaisia tekniikan uutisia joka päivä, digilehti sekä mahtava tietopaketti: kaikki TM:t testeineen ja vertailuineen helppokäyttöisessä lehtiarkistossa. Digipalvelun löydät osoitteesta tekniikanmaailma.fi.

Tekniikan Maailman kestotilaajana saat Tekniikan Maailman digiversiot viimeisen 12 kk ajalta veloituksetta käyttöösi näköislehtinä. Kirjaudu osoitteessa: tekniikanmaailma.fi/kirjaudu

– Raimo Haapaniemi, vastaava päätoimittaja
raimo.haapaniemi@otavamedia.fi
www.tekniikanmaailma.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Kotiliesi

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut