Löydä oma suosikkiblogisi Otavamedian blogistien joukosta

Etsitkö inspiraatiota ruoanlaittoon, pukeutumiseen tai sisustukseen? Otavamedian blogiverkoston kautta voit sukeltaa muun muassa sokerikuorrutteiseen kakkutaivaaseen ja kurkata bloggaajan tyylikkääseen vaatekaappiin. Elämänmakuista lapsiperheen arkea löydät Kaksplussan blogiverkostosta, jossa seurataan erilaisia perheitä ja heidän arkeansa. Sisustuksen uudet tuulet puhaltavat Deko-lehden blogiportaalissa.

Listasimme tähän suosituimpia blogejamme, joista voit aloittaa blogiverkostoon tutustumisen. Tervetuloa inspiroitumaan!

Kotitalouskriisi

https://www.kaksplus.fi/blogit/kotitalouskriisi/

Blogin takana on valloittava Maria Nordin, joka ei pelkää ottaa kantaa lapsiperheen arkeen liittyviin kysymyksiin. Ekologisuus Marialle tärkeää, joten blogissa pohditaan muun muassa kestovaippoja, lentomatkailua ja kuukautiskuppeja.

Yli pyykkivuorten

https://www.kaksplus.fi/blogit/ylipyykkivuorten/

Mikä voisi olla kiinnostavampaa kuin tavallisen perheen tavallinen arki? Yli pyykkivuorten –blogia kirjoittaa kolmen lapsen äiti Hanna, joka kertoo kaunistelematta ja rempseästi työssäkäyvän äidin arjesta.

Munakoisoni ja minä

https://www.kaksplus.fi/blogit/munakoisonijamina/

Vertaistukea lapsiperheen arkeen tarjoaa Jasminin, joka on kirjoittanut häpeilemättä muun muassa raskauden tuomista muutoksista kehoon. Räväkkä bloggaaja on kertonut rehellisesti parisuhteen haasteista.

Xenia´s Day

https://anna.fi/xeniasday/

Xenia´s Day -blogi on yksi Suomen suosituimmista muotiin ja lifestyleen painottuneista blogeista. Xenian tyyli on klassinen. Hän yhdistelee tyylissään laadukkaita merkkivaatteita ja valtavirran vaateketjujen trendejä.

Sara Parikka

https://anna.fi/sara-parikka/

Sara Parikan blogissa kerrotaan näyttelijäperheen elämästä, johon kuuluu muun muassa lapsiperheen arkea, muotia, sisustusta ja ruokaa.

Havaintoja parisuhteesta

https://anna.fi/havaintoja-parisuhteesta/

Näkökulmia parisuhteeseen tarjoaa juontajanakin tunnetun Sami Minkkisen blogi. Minkkisen oivalluksia isyydestä ja uusperheen arjesta voisi kutsua silmiä avaaviksi. Toisinaan ne herättävät voimakkaitakin tunteita.

Suklaapossu

https://kotiliesi.fi/suklaapossu/

Leivoksia ja kakkuja rakastavat palaavat viikko toisensa jälkeen Suklaapossu-blogiin. Ei ihme, sillä jo kuvia katsellessa tekee mieli ottaa vispilä käteen. Blogista saa reseptien lisäksi korvaamattomia vinkkejä, joiden avulla leipominen on entistä helpompaa.

Artikkeli Löydä oma suosikkiblogisi Otavamedian blogistien joukosta julkaistiin ensimmäisen kerran Otavamedia.fi.