Rakastettu Maalla-lehti uudistui

<p>Maalla-lehti välittää iloa ja onnellisuutta arkisen kiireen keskellä. Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi lehden sivuilta löytyy hyödyllistä tietoa perinnerakentamisesta ja puutarhanhoidosta. Nostalgiaa kaipaaville tarjolla on ihania keräilykohteita ja talonpoikaisantiikkia.</p>

Lukijoiden rakastama Maalla-lehti uudistui. Se on nyt entistä kauniimpi, inspiroivampi, hyödyllisempi ja monipuolisempi. Maalla on ekologista elämää arvostavan lukijan sisustus- ja elämäntapalehti.

”Lukijat hakevat ideoita perinteitä kunnioittavaan ja kestävään elämäntyyliin. He arvostavat vanhoja taloja, työmenetelmiä sekä esineitä, joilla on tarina”, Maallan vastaava päätoimittaja Saija Hakoniemi kertoo.

”Moni lukijamme pohtii, mitä on hyvä elämä ja leikkii ajatuksella maalle muuttamisesta. Me tarjoamme eväitä elämänmuutokseen tai ainakin siitä unelmoimiseen. Maalla on nimittäin lehti, jossa on melkein yhtä paljon järkeä kuin tunnetta.”

Ihanat maalaiskodit ovat Maalla-lehden sydän. Rinnakkain on komeita kartanoita ja suloisia torppia, jotka on kunnostettu taitavasti ja sisustettu kekseliäästi. Talojen tarinat ovat jännittäviä sukutarinoita tai kertomuksia sinnikkyydestä, kun talo siirtyi hirsi kerrallaan uudelle tontille.

Maalla on enemmän kuin pelkkä sisustuslehti. Se on lifestylepaketti, joka tarjoaa ruokaa, puutarhanhoitoa, käsitöitä, eläinjuttuja, nostalgiaa sekä asiantuntevaa tietoa vanhan talon kunnostamisesta sekä neuvoja maalla asumisen asiakysymyksiin.

”Meille on myös tärkeä nostaa esiin maaseudun taitajia ja elävää elämää siellä”, Saija Hakoniemi sanoo.

Uudistunut Maalla-lehti, numero 4/2020, ilmestyy 1.4.2020.

Tutustu lukijoiden suosikkilehteen ja tilaa Maalla edulliseen tarjoushintaan. Tarjous on voimassa 14.4.2020 saakka.