try{Typekit.load({ async: true });}catch(e){}

Ohjeet

Otavamedia- tili

Otavamedia-tili koostuu sähköpostiosoitteesta ja valitsemastasi salasanasta, joilla kirjaudutaan Otavamedian sivustoille ja verkkopalveluihin. Luotuasi Otavamedia-tilin, voit käyttää kaikkia Otavamedian palveluja yhdellä ja samalla käyttäjätunnuksella. Otavamedia-tilin kautta voit myös tarkastella omia tietojasi.

Toimi näin:

1. Luo itsellesi Otavamedia-tili tästä

2. Saat sähköpostiisi viestin, jossa sinun tulee vielä aktivoida Otavamedia-tilisi.

3. Luotuasi Otavamedia-tilin, voit kirjautua Otavamedian verkkopalveluluihin.

 

Kirjautuminen

Kirjautuminen tapahtuu painamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa vihreää hahmo-ikonia, jolloin siirryt kirjautumisnäkymään. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään, syötä salasanasi ja klikkaa ”Kirjaudu sisään”- linkkiä

 

Osoitteenmuutokset

Voit muuttaa osoitteesi Omat tiedot -osiossa. Voit myös ilmoittaa meille väliaikaisesta osoitteenmuutoksesta. Täytä tilauksen tiedoissa päivämääräkenttiin haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot eteenpäin. Mikäli lehden takakannen asiakastiedoissasi on merkintä VTJ, päivittyy osoitteesi automaattisesti Väestörekisterin tietojen perusteella.

Tilaajalahjat

Mikäli tilaukseesi kuuluu tilaajalahja, se toimitetaan noin kuukauden kuluessa tilauksen maksamisesta.

Lehtitilausten maksaminen

Internetin kautta tehdyt lehtitilaukset on mahdollista maksaa laskulla tai Luottokunnan kautta.

Kestotilauksen tilausmuutos

Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä viimeistään kaksi viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkua. Jos tilaaja muulloin haluaa irtisanoa kestotilauksensa, on hän velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan erillishinnaston mukaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun. Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun 15 §:n ja 16 §:n 6. kohdan mukaisesti oikeus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta veloituksetta peruuttaa tekemänsä uusi määräaikainen tai kestotilaus. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Saatuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

Määräaikaisen tilauksen päättyminen

Määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson loppuun, mikäli asiakas ei ole tehnyt jatkotilausta. Mikäli tilaus peruutetaan kesken tilausjakson, veloitetaan lehdet erillishinnaston mukaan.

Tilaukset ja osoitteenmuutokset ulkomaille

Mikäli haluat tilata painetun lehden ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Myös osoitteenmuutokset ulkomaille tehdään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@otavamedia.fi. Ulkomaantilauksiin lisätään postimaksu.

Lehden jakelu

Mikäli et saa tilaamaasi lehteä ilmestymispäivänä, tarkista onko osoitetiedot lehden takakannessa oikein. Jos lehti jaetaan toistuvasti myöhässä tai jää kokonaan tulematta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tietosuoja

Täältä löydät lisätietoa tietosuojasta ja siitä, miten Otavamedia käsittelee henkilötietojasi