Ohjeet

Kirjautuminen

Voit kirjautua sisään painamalla sivun oikeassa ylälaidassa olevaa vihreää hahmo-ikonia, jolloin siirryt kirjautumisnäkymään. Kirjoita sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Tämän jälkeen anna asiakasnumerosi ja klikkaa ”Kirjaudu sisään” -linkkiä. Asiakasnumerosi löydät esimerkiksi viimeisimmän lehden takakannesta tai laskusta.

Omien tietojen päivitys

Kirjautuneena käyttäjänä voit päivittää esimerkiksi puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Voit halutessasi myös hallinnoida sähköisten tarjousviestien ja etujen lähettämistä sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi. Täydennä haluamasi kentät ja tallenna tiedot klikkaamalla ”Tallenna”-painiketta. Mikäli haluat muuttaa nimitietojasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Osoitteenmuutokset

Voit muuttaa osoitteesi Omat tiedot -osiossa. Voit myös ilmoittaa meille väliaikaisesta osoitteenmuutoksesta. Täytä tilauksen tiedoissa päivämääräkenttiin haluamasi päivämäärät ja lähetä tiedot eteenpäin. Mikäli lehden takakannen asiakastiedoissasi on merkintä VTJ, päivittyy osoitteesi automaattisesti Väestörekisterin tietojen perusteella.

Tilaajalahjat

Mikäli tilaukseesi kuuluu tilaajalahja, se toimitetaan noin kuukauden kuluessa tilauksen maksamisesta.

Lehtitilausten maksaminen

Internetin kautta tehdyt lehtitilaukset on mahdollista maksaa laskulla tai Luottokunnan kautta.

Kestotilauksen tilausmuutos

Kestotilaus jatkuu automaattisesti valitun laskutusjakson mukaisesti voimassaolevaan kestotilaushintaan. Tilauksen voi irtisanoa ilmoittamalla siitä kaksi viikkoa ennen uuden laskutusjakson alkua. Jos tilaaja muulloin haluaa irtisanoa kestotilauksensa, on hän velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan erillishinnaston mukaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun. Tilaajalla on kuluttajasuojalain 6. luvun 15 §:n ja 16 §:n 6. kohdan mukaisesti oikeus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden tai laskun/tilausvahvistuksen vastaanottamisesta veloituksetta peruuttaa tekemänsä uusi määräaikainen tai kestotilaus. Peruuttamisilmoitus voi olla vapaamuotoinen ja sen voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Saatuja lehtiä ei tarvitse palauttaa.

Määräaikaisen tilauksen päättyminen

Määräaikainen tilaus päättyy tilausjakson loppuun, mikäli asiakas ei ole tehnyt jatkotilausta. Mikäli tilaus peruutetaan kesken tilausjakson, veloitetaan lehdet erillishinnaston mukaan.

Tilaukset ja osoitteenmuutokset ulkomaille

Mikäli haluat tilata painetun lehden ulkomaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Myös osoitteenmuutokset ulkomaille tehdään sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@otavamedia.fi. Ulkomaantilauksiin lisätään postimaksu.

Lehden jakelu

Mikäli et saa tilaamaasi lehteä ilmestymispäivänä, tarkista onko osoitetiedot lehden takakannessa oikein. Kirjautuneena asiakkaana voit muuttaa osoitetietosi verkkopalvelussamme. Jos lehti jaetaan toistuvasti myöhässä tai jää kokonaan tulematta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tietosuoja

Lehden asiakkaat ovat Otavamedia Oy:n asiakasrekisterissä, jossa olevia henkilötietoja käytetään muun muassa asiakassuhteen hoitoon ja kehittämiseen, sekä markkinointiin Otava Oy:ssä ja sen konserniin kuuluvissa yhteisöissä. Asiakkaalla on henkilötietolain mukaan tarkastus- ja virheen oikaisuoikeus, sekä oikeus kieltää henkilötietojensa käyttö suoramarkkinointiin. Asiakas voi saada lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Otava Oy:ssä numerosta (09) 156 665.