Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Otavamedian Etuasiakas?

Etuasiakkuutesi alkaa heti kun olet tehnyt vähintään 12 kk:n kestotilauksen mistä tahansa Otavamedian lehdestä tai kun olet tilannut lehdestä lyhyemmän tutustumisjakson ja pysyt kestotilaajana.

Mitä etuja saan Etuasiakkaana?

Saat vuoden aikana kaksi lehtilahjaa Otavamedian valikoimasta. Voit valita kaksi tutustumisjaksoa (1-4 numeroa) – lahjojesi arvo on yhteensä jopa 40,20 euroa! Etuasiakkaana olet aina automaattisesti mukana myös kaikissa Otavamedian Suurarvonnoissa ja voit voittaa 1.500 € joka kuukausi tai jopa 50.000 €.

Otavamedian Suurarvonnan 2016 säännöt
1. Päävoitto 50.000 euroa arvotaan 15.12.2016.
2. Kuukausivoitto 1.500 euroa arvotaan joka kuukauden viimeisenä arkipäivänä vuoden 2016 ajan.
3. Päävoiton ja kuukausivoittojen arvontaan osallistuvat Otavamedian kaikkien lehtien ja tuotteiden Suurarvonnan voimassaoloaikana 10.12.2015 – 9.12.2016 kirjautuneet tilaukset ja arvontahetkellä voimassaolevat Etuasiakkuudet.
4. Päävoitto arvotaan poliisiviranomaisen valvonnassa. Päävoitosta ja kuukausivoitoista ilmoitetaan kirjatulla henkilökohtaisella kirjeellä.
5. Otavamedia maksaa voittojen arpajaisverot.
6. Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkistaa arvontojen tulokset julkaisemissaan lehdissä, internetsivuilla ja markkinoinnissa. Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti.
7. Otavamedian henkilökunnalla ei ole oikeutta osallistua arvontoihin.

Miten tilaan lehden ulkomaille?

Ulkomaantilauksen teet helposti asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse (asiakaspalvelu@otavamedia.fi, puh. 09 156 665). Ulkomaille tilattaviin painettuihin lehtiin lisätään lento- tai maapostikulut. Lentopostina tilattuna lehti saapuu ulkomaille n. 3-6 päivän kuluttua ilmestymispäivästä, riippuen maanosasta ja maasta. Maapostina toimitusaika on joitain viikkoja. Mikäli tilaukseen kuuluu tilaajalahja, toimitetaan se myös ulkomaille tehtyihin tilauksiin. Asiakaspalvelustamme saat lisätietoa postikuluista (digituotteiden tilauksiin ei luonnollisesti tule postikuluja). Tilaus- ja osoitteenmuutokset ulkomaille tehdään sähköpostitse asiakaspalveluun. Kirjoita viestiin nimesi, osoitteesi sekä muutostoiveesi.

Miten voin maksaa tilaukseni?

Tilauksen voi maksaa luottokortilla, verkkopankissa tai laskulla. Mikäli olet valinnut tilauksen maksutavaksi laskun, saat sen noin kahden viikon kuluessa tilausjakson alkamisesta. Verkkopankin kautta maksetut suoritukset kirjautuvat tilaukselle 1-3 päivän kuluessa pankista riippuen.

Mikä on e-lasku?

E-lasku on maksuton ja turvallinen tapa hoitaa laskuja omassa verkkopankissasi. Laskujen maksaminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta ja säästät luontoa sekä vähennät jätettä kun lasku toimitetaan sähköisesti verkkopankkiisi. Voit kuitenkin tulostaa laskun paperille tarvittaessa ja myöhemmin myös siirtyä takaisin käyttämään paperilaskua, jos haluat. Lisätietoja e-laskutukseen siirtymisestä saat omasta pankistasi.

Mitkä ovat tilausehdot?

Lue tilausehdoista täältä.

Milloin saan tilaajalahjani?

Mikäli tilaukseesi kuuluu tilaajalahja, toimitetaan se pääsääntöisesti noin kolmen viikon kuluessa tilauksen maksamisesta. Tilaajalahjat toimitetaan aina tilauksen maksajalle. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tilaajalahjaasi liittyen, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Miten pääsen kirjautumaan omille asiointisivulleni?

Pääset kirjautumaan palveluun asiakasnumerollasi ja sähköpostiosoitteella. Asiakasnumerosi löydät esimerkiksi viimeisimmästä laskusta tai lehden osoitetiedoista nimesi yläpuolelta. Asiakasnumero kirjoitetaan ilman etunollaa ja se sisältää vaan numeroita. Mikäli olet käyttänyt jotakin Otavamedia Oy:n verkkopalvelua jo aiemmin ja luonut palveluun itsellesi salasanan, pääset kirjautumaan omille asiointisivuillesi samoilla tunnuksilla. Asiakaspalvelumme auttaa kirjautumisiin liittyvissä asioissa kirjautumisongelmat@otavamedia.fi ja puh. 09 156 665.

Mitä muutoksia voin tehdä omiin tietoihini?

Kirjautuneena käyttäjänä näet omilla asiointisivuilla sekä nimi- ja osoitetietosi sekä puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoitteen. Mikäli tilaamasi lehden takakannessa on osoitetietojen yhteydessä merkintä VTJ, päivittyy osoitteesi meille automaattisesti väestörekisteristä. Voit muuttaa osoite- ja yhteystietojasi sekä hallinnoida markkinointiviestinnän vastaanottamista. Nimitietojen muutoksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@otavamedia.fi.

Miten voin hallinnoida omia tilauksiani?

Näet omilla asiointisivuilla kaikki voimassa olevat tilauksesi. Voit tarkastella tilauksen tietoja ja halutessasi vaihtaa tilauksen toiseen tuotteeseen tai peruuttaa tilauksen voimassa olevan laskutusjakson loppuun. Huomioithan, että mikäli haluat peruuttaa tilauksesi ennen laskutusjakson loppua, pitää sinun olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse.