Suomen suosituin naistenlehti!

Uppoudu Annan eloisaan seuraan ja inspiroidu. Tiedät enemmän ajan ilmiöistä, muodista, kauneudesta ja hyvän olon asioista.

Lehti ja digilehti
Nauti lehden sisällöistä paperisena tai digitaalisena – missä ikinä liikutkin. Digitaalisen lehtiarkiston kautta voit myös helposti palata aiempiin numeroihin.
5 kk -50%, 52,30 € + 1 kk lahjaksi
(Norm. 5 kk 104,60 €*)
Digilehti
Nauti lehden sisällöistä digitaalisena – missä ikinä liikutkin. Lehtiarkiston kautta voit myös helposti palata aiempiin numeroihin.
3 kk VAIN 25 €
(Norm. 41,70 €)
Lehti
Hetki omaa aikaa joka torstai! Elämäniloinen ja värikäs Anna ottaa kantaa, puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja tarjoaa puheenaiheet kahvipöytään. Nautinnollisia lukuhetkiä!
3 kk VAIN 34,30 €
(Norm. 68,70 €*)

Anna

Viikon virkistävin energialataus

Anna on elämäniloinen, värikäs ja monipuolinen viikkokatsaus naisen elämän koko kirjoon: julkkishaastatteluista ja selviytymistarinoista lifestyle-vinkkeihin, haaveisiin ja unelmiin. Anna ottaa kantaa, puhuu asioista niiden oikeilla nimillä ja tarjoaa puheenaiheet kahvipöytään. Keskiössä on lukija, jonka arkea ja juhlaa lähellä haluamme olla, ja jonka kanssa käymme tiivistä vuoropuhelua myös nettisivujemme kautta. Tiedämme – ja kerromme – mistä naiset tänäänkin todella puhuvat.

Anna ilmestyy 48 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta on Etuasiakkaalle 212,80 euroa.

Anna ilmestyy myös digilehtenä osoitteessa anna.fi. Sivusto on houkutteleva kokonaisuus päivän puhutuimpia muoti-, kauneus-, ihmissuhde- ja hyvinvointiaiheita. Sivustolla käydään vilkasta keskustelua 24 tuntia vuorokaudessa!

– Emma Koivula, vastaava päätoimittaja
emma.koivula@otavamedia.fi
www.anna.fi

Seuraa meitä

Suosittelemme sinulle

Tutustumistarjous

alkaen 5 kk -50%, 62,60 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen NYT 3 kk 22,50 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 22,90 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk 39,90 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut