try{Typekit.load({ async: true });}catch(e){}

Suuret ideat pieniinkin koteihin

Asumisen ja sisustamisen uusimpia tuulia, parhaita vinkkejä ja ratkaisuja kodinlaittajalle, remointoijalle ja kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.

Deko

Sisustuslehtien edelläkävijä

Deko on ennakkoluuloton ja raikas modernin sisustamisen lehti. Sen vahvassa tunnelmassa on tilaa pienille ja suurille kodeille sekä hulvattomille ideoille että käytännönläheisille ratkaisuille. Halpa ja kallis, designin huippuesine ja itse tehty luomus elävät rinnatusten niin Dekon esittelemissä kodeissa kuin inspiroivissa ja omaperäisissä sisustusjutuissa. Tunnelma ja persoonallinen tyyli ovat kaiken perusta.

Deko on sisustamisen ja muotoilun maailman ytimessä. Haluamme jakaa tuon kiinnostuksen, elämäntavan ja intohimon yhdessä lukijoidemme kanssa. Innostua yhdessä pienistä oivalluksista, nauttia arjen kauneudesta, kokeilla ja iloita, leikkiä ja löytää. Dekon maailmaan kuuluvat myös opastavat ja tietoa tarjoavat sisustusjutut, tarinat huonekalujen ja tilojen tekijöistä sekä puutarhaa, ruokaa ja taiteen kuumia nimiä käsittelevät artikkelit.

Deko ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 105,20 euroa.

Deko ilmestyy myös digilehtenä osoitteessa dekolehti.fi. Sivustolta löydät lisäksi runsaasti alan uutisia, blogeja ja muuta ajankohtaista sisältöä.

– Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otava.fi
www.dekolehti.fi

Suosittelemme sinulle

Seura

Tutustu

Tekniikan Maailma

Tutustu

Kotilääkäri

Tutustu

Suomen Kuvalehti

Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut