Suuret ideat pieniinkin koteihin

Asumisen ja sisustamisen uusimpia tuulia, parhaita vinkkejä ja ratkaisuja kodinlaittajalle, remointoijalle ja kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.

Deko painettuna ja digilehtenä
Deko tarjoaa asumisen ja sisustamisen uusimpia tuulia, parhaita vinkkejä ja ratkaisuja kodinlaittajalle, remointoijalle ja kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Tilaukseen sisältyy Deko kotiin kannettuna, Dekon digitaalinen versio sekä aiempien numeroiden digitaalinen arkisto, jotka saat heti käyttöösi. Deko ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
6 kk -50%, 33,30 € + 2 kk lahjaksi
(Norm. 66,60 € *)
Deko digilehti
Deko tarjoaa asumisen ja sisustamisen uusimpia tuulia, parhaita vinkkejä ja ratkaisuja kodinlaittajalle, remointoijalle ja kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Tilaukseen sisältyy Dekon digitaalinen versio sekä aiempien numeroiden digitaalinen arkisto, jotka saat heti käyttöösi. Deko ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
6 kk -50%, 17,70 €
(Norm. 35,40 €)
Deko painettuna
Dekon vahvassa tunnelmassa on tilaa pienille ja suurille kodeille sekä hulvattomille ideoille että käytännönläheisille ratkaisuille. Halpa ja kallis, designin huippuesine ja itse tehty luomus elävät rinnatusten inspiroivissa sisustusjutuissa. Deko ilmestyy 12 kertaa vuodessa.
4 kk 22,60 €
(Norm. 45,30 €*)

Deko

Sisustuslehtien edelläkävijä

Deko on ennakkoluuloton ja raikas modernin sisustamisen lehti. Sen vahvassa tunnelmassa on tilaa pienille ja suurille kodeille sekä hulvattomille ideoille että käytännönläheisille ratkaisuille. Halpa ja kallis, designin huippuesine ja itse tehty luomus elävät rinnatusten niin Dekon esittelemissä kodeissa kuin inspiroivissa ja omaperäisissä sisustusjutuissa. Tunnelma ja persoonallinen tyyli ovat kaiken perusta.

Deko on sisustamisen ja muotoilun maailman ytimessä. Haluamme jakaa tuon kiinnostuksen, elämäntavan ja intohimon yhdessä lukijoidemme kanssa. Innostua yhdessä pienistä oivalluksista, nauttia arjen kauneudesta, kokeilla ja iloita, leikkiä ja löytää. Dekon maailmaan kuuluvat myös opastavat ja tietoa tarjoavat sisustusjutut, tarinat huonekalujen ja tilojen tekijöistä sekä puutarhaa, matkailua ja ruokaa käsittelevät artikkelit.

Deko ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 93,60 euroa.

Deko ilmestyy myös digilehtenä osoitteessa dekolehti.fi. Sivustolta löydät lisäksi runsaasti alan uutisia, blogeja ja muuta ajankohtaista sisältöä.

– Saija Hakoniemi, vastaava päätoimittaja
saija.hakoniemi@otavamedia.fi
www.dekolehti.fi

Suosittelemme sinulle

Tutustumistarjous

alkaen 5 kk -50%, 62,60 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen NYT 3 kk 22,50 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 22,90 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk 39,90 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut