Kotimainen moottoriveneilyn asiantuntija

Kippari testaa ja vertailee puolestasi uudet veneet, moottorit ja muut laitteet sekä kertoo puolueettomat tulokset kritiikkiä kaihtamatta. Saat rahanarvoista tietoa ja uusimmat uutiset.

Kippari painettuna ja diginä
Digipalvelun ja lehden yhdistelmätilaus. Lehti kotiin kannettuna kerran kuussa. Digissä alan uutiset, testit ja vertailut, kattava juttuarkisto sekä lehden digiversio ja näköislehti. Saat digipalvelun käyttöösi heti! Lehden tilaus alkaa seuraavan mahdollisen kuukauden alusta.
6 kk -50%, 35,10 € + 2 kk lahjaksi
(Norm. 70,20 €*)
Kippari-lehden digipalvelu
Digipalvelussa saat käyttöösi Kippari-lehden digiversion, testit ja vertailut sekä alan kiinnostavimmat uutiset. Digipalvelu on heti käytössäsi.
12 kk -50%, 41,40 €
(Norm. 82,80 € )
KIPPARI-lehti kotiin kannettuna
Kippari-lehti kotiin kannettuna kerran kuussa. Suomen ainoana moottorivenelehtenä Kippari kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta käytettyjä veneitäkään unohtamatta. Kippari testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja muut laitteet sekä kertoo tulokset kiritiikkiä kaihtamatta. Tilaus alkaa seuraavan mahdollisen kuukauden alusta.
NYT 6 kk vain 35,10 €
(Norm. 70,20 €*)

Kippari

Jokamiehen asiantunteva moottorivenelehti

Suomen ainoana moottorivenelehtenä Kippari kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, moottoreista, tarvikkeista ja elektroniikasta käytettyjä veneitäkään unohtamatta. Kippari testaa ja vertailee uudet veneet, moottorit ja muut laitteet sekä kertoo tulokset kiritiikkiä kaihtamatta.

Kipparilla on myös digipalvelu osoitteessa kipparilehti.fi, josta löydät mm. alan uutisia, digilehden sekä kattavan lehtiarkiston.

Lehden pääpaino on tavallisissa, suomalaisten käyttämissä veneissä ja laitteissa, mutta Kippari kertoo myös uusimmat venealan uutiset meiltä ja muualta. Kippari opastaa, neuvoo ja auttaa lukijaansa pulmatilanteissa ja ohjaa oikeisiin valintoihin.

Kippari tekee lukijastaan moottoriveneilyn asiantuntijan. Lukija tietää, mitä kannattaa ostaa, mitkä ovat moottoriveneilyn näkymät ja mihin suuntaan veneily, veneet, tarvikkeet ja laitteet kehittyvät.

Kippari ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Vuosikerran kestotilaushinta Etuasiakkaalle on 118,80 euroa.

– Petri Korhonen, vastaava päätoimittaja
petri.korhonen@otavamedia.fi
www.kipparilehti.fi

Suosittelemme sinulle

Tutustumistarjous

alkaen 5 kk -50%, 62,60 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk VAIN 25 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen NYT 3 kk 22,50 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 22,90 €Tutustu

Tutustumistarjous

alkaen 3 kk 39,90 € + 1 kk lahjaksiTutustu

Tutustumistarjous

alkaen 6 kk VAIN 25 €Tutustu
Kaikki tuotteet ja palvelut