Kaipaatko ideoita arkeen tai vinkkejä unelmien juhliin? Uudistunut Kotiliesi.fi auttaa!

Näyttävä ulkoasu, toimivuus mobiililaitteissa, kävijän selkeä ohjaus häntä kiinnostaviin sisältöihin… Kotilieden verkkosivuston uudistukselle oli monia tavoitteita, jotka kaikki toteutuivat kesäkuun alussa uudistetulla verkkosivustolla.

Luotettavat reseptit, ajassa olevat ideat ruoanlaitosta ja kodinhoidosta sekä ajankohtaiset puheenaiheet ilmiöistä, ihmisistä ja terveydestä ovat edelleen Kotiliesi.fi:n ydintä. Uudistetulla sivustolla kävijä löytää etsimänsä entistä helpommin, sillä esimerkiksi terveysaiheet on nyt jaoteltu omaksi kokonaisuudekseen.

Jatkossa myös maalaismaisesta elämäntavasta ja sisustamisesta kiinnostuneet löytävät luettavaa Kotilieden sivuilta, sillä suositun Maalla-lehden jutut on tuotu sinne omaksi kokonaisuudekseen. Löydät ne osoitteesta kotiliesi.fi/maalla tai klikkaamalla Maalla-osiota etusivulla.

Helppo käyttää puhelimella

Sivusto on nyt entistä miellyttävämpi käyttää mobiililaitteilla. Valtaosa Kotiliesi.fi:n kävijöistä tuleekin sivustolle joko älypuhelimella tai tablettitietokoneella.

Haluamme olla mukana lukijoidemme elämässä ja auttaa heitä tekemään arjesta entistä helpompaa. Siksi esimerkiksi reseptien toimivuuteen älylaitteissa kiinnitettiin erityistä huomiota. Kokeile, miten kätevästi käytät Kotilieden luotettavia reseptejä älypuhelimella suunnitteluvaiheessa ja ruokaa valmistaessa! Voit esimerkiksi lähettää valitsemasi reseptin ainesosat itsellesi tai perheenjäsenelle WhatsApp-viestillä.

Muista myös viikon ruokalistamme, josta ilmestyy uusi versio joka sunnuntai-ilta!

Inspiraatiota ja ideoita bloggaajilta

Tunnetko jo Kotiliesi.fi:n suositut blogit? Leivontaharrastajat löytävät upeita ohjeita Suklaapossun supersuositusta blogista, ruoanlaitosta kiinnostuneita taas hemmotellaan Himmahellan, Vappu Pimiän ja Frutti di Mutsin blogeissa. Tai onko intohimosi puutarhanhoito? Kurkkaa silloin televisiosta tutun puutarhuri-Paulan blogiin!

Kotilieden ruokablogiverkostoon puolestaan on koottu lähes 30 innokkaan kotikokin blogia. Niistä löydät kiinnostavaa luettavaa kaikista ruoanlaiton ilmiöistä, olit sitten kiinnostunut erikoisruokavalioista, lapsiperheen arjen ratkaisuista tai fine diningista.

Nuoret naiset innostuneet ruoanlaitosta

Kotilieden verkkosivusto on kasvattanut huimasti kävijämääräänsä kuluneen vuoden aikana. Kasvua on tapahtunut etenkin ruoanlaitosta kiinnostuneiden nuorten naisten kohderyhmässä.

Sivustolla käy viikottain jopa 200 000 kävijää. Liity mukaan ja klikkaa itsesi osoitteeseen kotiliesi.fi!

 

Artikkeli Kaipaatko ideoita arkeen tai vinkkejä unelmien juhliin? Uudistunut Kotiliesi.fi auttaa! julkaistiin ensimmäisen kerran Otavamedia.fi.