Tekniikan Maailman uudistunut verkkopalvelu tarjoaa ainutlaatuista tietoa

Tekniikanmaailma.fi on juuri uudistunut perusteellisesti. Uudistuksen myötä palvelu on entistäkin hyödyllisempi, monipuolisempi ja helppokäyttöisempi. Tekniikan Maailman verkkopalvelun suosio on kasvanut nopeasti parin viime vuoden aikana. Tavoitamme kuukausittain jo yli 700 000 eri kävijää, jotka ovat kiinnostuneita teknologian, tieteen ja autojen maailmasta.

Uutta: digitaalinen Tekniikan Maailma ilmestyy joka viikko

Tekniikan Maailman tilaajille suurin muutos on, että olemme siirtyneet verkkopalvelussa viikottaiseen julkaisurytmiin. Kun printtilehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa, verkossa digitaalinen Tekniikan Maailma ilmestyy 46 kertaa vuodessa. Suuren osan vuodesta painettu Tekniikan Maailma ilmestyy kahden viikon välein; digitaalinen Tekniikan Maailma ilmestyy myös printin ilmestymistä edeltävällä viikolla.

Printin ilmestymistä edeltävällä viikolla ilmestyvässä digitaalisessa Tekniikan Maailmassa julkaistaan noin puolet tulevan lehden aineistosta. Sen lisäksi julkaisemme digitaalisessa Tekniikan Maailmassa vain verkkoa varten tehtyjä artikkeleita ja muun muassa poimintoja arkistoistamme. Täydennämme printissä ilmestyneitä artikkeleita verkossa myös muun muassa lisäkuvilla, videoilla ja muulla aineistolla.

Kaikki testit nyt yhdessä paikassa, helposti löydettävissä

Toinen uusi palvelu on, että kokoamme yhteen paikkaan Tekniikan Maailman vertailujen testivoittajia ja yksittäisiä testejä. Tekniikan Maailman perusteelliset omiin mittauksiin ja arvioihin perustuvat vertailut ovat monien lukijoiden mielestä lehden arvokkainta sisältöä. Vertailut tuottavat lukijoille rahanarvoista tietoa ostopäätösten tueksi.

Uudella sivustolla eri vertailujen voittajat tuodaan yhteen paikkaan, jolloin sivuston kävijä pystyy helposti löytämään tiedon esimerkiksi siitä, mikä on TM:n vertailussa ollut esimerkiksi paras älypuhelin, langaton kuuloke tai oled-televisio. Kokoamme yhteen paikkaan helposti löydettävään muotoon myös kaikki yksittäiset Tekniikan Maailman testit ja koeajot.

Tilaajille lehden koko arkisto vuodesta 1953

Myös Tekniikan Maailman verkkopalvelun arkistohaku on uudistunut. Verkkopalvelussa on tilaajille tarjolla koko lehden arkisto vuodesta 1953 lähtien. Arkistoa on tehty helposti selailtavaksi, ja toimitus on poiminut näytille arkistojen aarteita vuosien varrelta. Myös palvelun hakutoimintoa on parannettu, jotta arkistojen sisältöä olisi helpompi tutkia. Haun kehitys jatkuu myös ensi vuonna.

Palvelu kehittyy toki jatkossakin koko ajan, ja uusia toimintoja on tulossa palveluun ensi vuonnakin. Tervetuloa ainutlaatuisen, luotettavan tiedon pariin!

Artikkeli Tekniikan Maailman uudistunut verkkopalvelu tarjoaa ainutlaatuista tietoa julkaistiin ensimmäisen kerran Otavamedia.fi.