Tervetuloa Kotiliesi Klubiin!

Klubi, jossa olet kuin kotonasi. Perustimme Kotilieden tilaajille oman klubin, jonka jäsenenä pääset samanhenkisten ihmisten seuraan ja saat rahanarvoisia etuja. Tilaajana olet automaattisesti klubilainen. Jos et ole vielä kirjautunut Kotiliesi.fi-sivustolle, tee se pian, jotta saat kaikki edut käyttöösi. Pääset kirjautumaan täältä.

Tätä kaikkea saat klubilaisena:

Paljon etuja. Pääset lukemaan neljää upeaa näköislehteä verkossa: Kotiliesi, sisustuslehti Deko, maalaiselämän asiantuntija Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Voit lukea vain tilaajille koottuja teemasisältöjä ajankohtaisista aiheista. Juuri nyt verkossa on kaksi teemaa: Design-villasukat sisältää 15 ihanaa sukkaohjetta huippusuunnittelijoilta ja Säästäminen antaa vinkkejä, missä voisit vielä pihistää.


Tiedot vaihtuvista eduista löydät aina Klubiedut-sivulta. Marraskuussa klubin avaamisen kunniaksi arvotaan Kotilieden 100-vuotisjuhlakoruja. Etuja ja alennuksia myöntävät myös yhteistyökumppanimme. Huippuetuna tuhat ensimmäistä Kotiliesi.fi-sivustolle kirjautunutta saa CityShoppari-etusovelluksen vuodeksi käyttöön.

Kuukauden kirjan. Klubilaisena saat ilmaiseksi käyttöösi kuukauden kirjan joko e- tai äänikirjana. Kirja ja kirjailija sen takana esitellään Kuukauden kirja -sivulla. Marraskuussa tutustutaan Raija Orasen uutuusromaaniin Iso. Verkkojutussa Oranen vastaa klubilaisten hänelle esittämiin kysymyksiin ja kertoo, miten Iso-romaani syntyi.

Kirjayhteisön. Pääset keskustelemaan kirjoista muiden kirjafanien kanssa Kotilieden kirjaryhmässä Facebookissa. Saat vinkkejä, mitä ryhmäläiset lukevat juuri nyt. Järjestämme ryhmässä myös arvontoja. Liity ryhmään tästä.

Tervetuloa viihtymään Kotiliesi Klubiin – klubiin, jossa olet kuin kotonasi!

Päätoimittaja Saija Hakoniemi

Tutustu Kotilieteen

Kotiliesikauppa